Tgrt Haber
15 Kasım 2021 00:11

Sis geri dönüyor! Cuma gününe kadar etkili olacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan haftalık hava durumu raporuna göre yurt genelinde sis etkili olacak. Yaşanacak olumsuzluklara karşı vatandaşlar uyarılırken sisin cuma gününe kadar etkisini göstermesi bekleniyor.

Sis geri dönüyor! Cuma gününe kadar etkili olacak
sis,,meteoroloji,,hava durumu,

Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık tahmin raporunu açıkladı. Yurt genelinde sisli hava beklenirken sisin Cuma gününe kadar etkisini göstereceği belirtildi. Sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde olması beklenirken hava sıcaklıklarının hafta sonunda iç ve kuzey kesimlerde biraz azalacağı duyuruldu. 

CUMA GÜNÜNE KADAR ETKİLİ OLACAK

Meteoroloji ülkenin kuzey ve iç kesimlerinde yer yer pus ve sis beklerken meydana gelecek olumsuzluklara karşılık vatandaşları uyardı. Yurt genelinde etkisini gösterecek olan sisin Cuma gününe kadar etkili olacağı duyuruldu. Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmezken, genellikle mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Sis geri dönüyor! Cuma gününe kadar etkili olacak

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...