Tgrt Haber
27 Aralık 2021 11:46

Sultangazi'de çocuklara pitbull saldırısı: 2 çocuk hafif yaralandı

Sultangazi'de bir basketbol sahasında oynayan iki çocuğa pitbull köpeği saldırdı. Hafif yaralanan çocuklar ambulansla hastaneye kaldırılırken köpek ise Sultangazi Belediyesi veteriner ekipleri tarafından hayvan barınağına götürüldü.

Sultangazi'de çocuklara pitbull saldırısı: 2 çocuk hafif yaralandı
sultangazi,,pitbull,,saldırı,,köpek saldırısı,

Sultangazi'de bir sahada basketbol oynarken pitbull cansı bir köpeğin saldırısına maruz kalan iki çocuk hafif şekilde yaralandı. Çocuklar ambulansla hastaneye kaldıırılırken bölgeye çağırılan polis ekipelri de köpeği saha içine hapsetti. Köpek, bir süre sonra olay yerine gelen Sultangazi Belediyesi veteriner ekipleri tarafından hayvan barınağına götürüldü.

Sultangazi'de çocuklara pitbull saldırısı: 2 çocuk hafif yaralandı
Olayın ardından köpek uyuşturucu iğneyle sakinleştirildi.

ÇOCUKLAR KAFEYE SIĞINDI

Olay, dün Sultangazi Cumhuriyet Mahallesi Akşemseddin Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Muhammet Can Değirmenci ve Serhat Akyol sokak üzerinde bulunan basketbol sahasında basketbol oynadıkları sırada pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradı. Köpeğin saldırısı sonucu basketbol sahasından uzaklaşan çocuklar yakındaki bir kafeye sığındı.

Saldırıda hafif yaralanan Muhammet Can Değirmenci ve Serhat Akyol olay yerine sevk edilen ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

UYUŞTURUCU İĞNE YAPILDI

Saldırı sonrasında pitbull polis ekipleri tarafından basketbol sahası içerisine hapsedildi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen Sultangazi Belediyesi veteriner ekipleri tarafından pitbull köpeğine uyuşturucu iğne yapıldı. Sakinleşen pitbull daha sonra ekipler tarafından Sultangazi Belediyesi Veteriner Müdürlüğüne götürüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...