Tgrt Haber
27 Kasım 2021 09:06

Tarihi Çiçek Pasajı'nda pompalı tüfekle rehine paniği

Beyoğlu Taksim'deki tarihi Çiçek Pasajı'ndaki bir restoranda, pompalı tüfekle rehine dehşeti yaşandı. Tartıştığı kadını rehin alıp havaya ateş açan saldırgan, güvenlik güçleri tarafından kısa sürede etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. Dehşet anları, restoranın güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Tarihi Çiçek Pasajı'nda pompalı tüfekle rehine paniği
çiçek pasajı,beyoğlu,rehine,pompalı tüfek

İstanbul'un göbeğindeki tarihi Çiçek Pasajı'nda, pompalı tüfekle yaşanan dehşet, polis ekipleri tarafından kısa sürede kontrol altına alındı. Arkadaşı olduğu ileri sürülen bir akdınla tartışan şüpheli, tüfeğiyle havaya ateş açtı. Olayda şans eseri yaralanan olmadı. Saldırgan ise Güven Timleri Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

HAVAYA ATEŞ AÇIP TEHDİTLER SAVURDU

Olay gece saatlerinde Beyoğlu Taksim’de bulunan tarihi Çiçek Pasajı’nda meydana geldi. İddiaya göre, pasaj içinde bulunan bir restorana gelen pompalı tüfekli L.E.Ö., bir kadınla tartışmaya başladı. Elindeki pompalı tüfekle havaya ateş eden ve tehditler savuran şüpheliyi görenler polise ihbarda bulundu. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen Güven Timleri Şube Müdürlüğü ekipleri, şüpheliyi gözaltına aldı.

O ANLAR KAMERADA

Polis ekipleri, tarihi pasajda inceleme yaptıktan sonra şüpheli Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Şüphelinin olay esnasında alkollü olduğu iddia edilirken rehin aldığı kadının ise arkadaşı olduğu öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan çalışmanın sürdüğü belirtildi.

Öte yandan, yaşanan dehşet anları saniye saniye kameralara yansıdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...