Tgrt Haber
23 Ocak 2022 19:52

Teneke içinde yakılan mangal kömürü faciaya yol açtı

Sakarya'nın Arifiye ilçesinde aynı evde kalan Pakistan uyruklu 2 kişi, gece ısınmak için tenekede mangal kömürü yaktıktan sonra uykuya daldı. Evde kalan diğer arkadaşları çağrılarına cevap alamayınca girdikleri odada 2 kişiyi, hareketsiz halde buldu. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Servis ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan incelemede, yabancı uyruklu iki kişinin öldüğü belirlendi.

Teneke içinde yakılan mangal kömürü faciaya yol açtı
sakarya,,kömür,,zehirlenme,,pakistan,

Sakarya’nın Arifiye ilçesinde yabancı uyruklu 7 kişinin yaşadığı evde gece ısınmak için teneke içinde mangal kömürü yakarak uyuyan 2 kişi karbonmoksit zehirlenmesi sebebi ile hayatını kaybetti. 

UYKUDA ZEHİRLENDİLER

Arifiye ilçesi Neviye Mahallesi Ceyhan Sokak’ta Afganistan ve Pakistan uyruklu 7 kişinin birlikte yaşadığı evde 22 yaşındaki Ataallah Han ve 27 yaşındaki Güllevaz Han ısınmak için teneke içinde mangal kömürü yaktı. Pakistan uyruklu oldukları öğrenilen 2 kişi, yaktıkları ateş sonrasında uykuya daldı. Han ve Güllevaz, kömürden çıkan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.

Teneke içinde yakılan mangal kömürü faciaya yol açtı

Durumun fark edilmesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...