Tgrt Haber
09 Temmuz 2021 00:24

Yan bakma kavgasında kan aktı

Maltepe’de restoran çıkışı iki grup arasında yan bakma kavgasında kan aktı. Çıkan kavgada 3 kişi yararlanırken olay anı kameralara yansıdı.

Yan bakma kavgasında kan aktı
Maltepe,KAVGA,

İstanbul’un Maltepe ilçesinde meydana gelen olayda restoran çıkışında alkollü oldukları iddia edilen iki grup arasında ‘yan bakma’ meselesinden kavga çıktı. Çıkan kavga kısa sürede yerini silahlı tartışmaya bıraktı. Sözlü başlayan tartışma Şahin G. ve Olcay Ş. isimli şahısların havaya ateş açmaları sonrası silahlı açılan ateşte kurşunların hedefi olan Burak Karabacak yaralandı.

HASTANEYE GİDERKEN OTOMOBİL ÇARPTI

Çıkan kavgada darp edilerek yaralanan Onur Demircan yol üzerinde gördüğü scooter ile hastaneye gitmek istediği esnada otomobil çarptı. Olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri silahla yaralanan Burak Karabacak ve otomobilin çarpması sonucu yaralanan Ali Demircan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekiplerinin olayı incelemesinin ardından çıkan kavgaya karıştıkları tespit edilen 7 kişiden 4’ü gözaltına alındı 3 kişiyi yakalamak için çalışmalar başlatıldı

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...