Tgrt Haber
30 Kasım 2021 22:18

Yoldan geçen kadına yumruk attı, yoluna devam etti

İzmir'in Konak ilçesinde 26 yaşındaki Tuğba S., iş yerine giderken, bir kişinin yumruklu saldırısına uğradı. Baygınlık geçiren kadın kaldırıldığı hastaneden taburcu olduktan sonra karakola giderek saldırgandan şikayetçi oldu. Kısa sürede yakalanan uyuşturucu bağımlısı yabancı uyruklu saldırgan, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Saldırı anı bir mağazanın güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Yoldan geçen kadına yumruk attı, yoluna devam etti
izmir,konak,saldırgan,yumruk,güvenlik kamerası

İzmir'in Konak ilçesinde iş yerine giden kadın, uyuşturucu bağımlısı olduğu öğrenilen yabancı uyruklu bir kişinin yumruklu saldırısına maruz kaldı. Saldırı sonrası baygınlık geçiren kadın hastaneye kaldırıldı. Saldırgan çevredikilerin takibi sonucu kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

DARBENİN ETKİSİYLE YERE DÜŞTÜ

Dün saat 10.00 sıralarında Alsancak Mahallesi Ali Çetinkaya Bulvarı'nda bir mağazada çalışan ve iş yerine gittiği öğrenilen 26 yaşındaki Tuğba S., karşıdan gelen yabancı uyruklu 34 yaşındaki İbrahim T. tarafından yumruklu saldırıya maruz kaldı. Neye uğradığını şaşıran kadın aldığı yumruk darbesinin etkisiyle yere düşerken, saldırgan hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti.

TEDAVİDEN SONRA ŞİKAYETÇİ OLDU

Baygınlık geçiren kadını gören çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yumruklu saldırıya maruz kalan Tuğba S., olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Alsancak Nevvar-Salih İşgören Devlet Hastanesi'nde tedavi edildi. Tedavisinin ardından taburcu olan Serbest, polis merkezine giderek şüpheli İbrahim T.'den şikayetçi oldu.

VATANDAŞLARIN TAKİPİYLE YAKALANDI

Meydana gelen olayın ardından yumruklu saldırgan İbrahim T.'yi takip eden bir vatandaşın, saldırganın yerini polise söyleyerek yakalattığı öğrenildi. Gözaltına alınan şüpheli, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Uyuşturucu madde etkisinde olduğu iddia edilen İbrahim T., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

O ANLAR GÜVENLİK KAMERASINDA

Öte yandan sokak ortasında gerçekleşen kadına şiddet olayı, bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, İbrahim T.'nin kolları açık bir şekilde yürüdüğü sırada, yanından geçen Tuğba S.'ye bir anda yumruk attığı görüldü. Görüntülerde talihsiz kadının aldığı darbe sonucu yere savrulduğu ve saldırganın hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam ettiği anlar yer aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...