Tgrt Haber
27 Eylül 2021 17:39

Yolun karşısına geçmeye çalışan aileye araç çarptı

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde yolun karşısına geçmek isteyen anne ve 3 çocuğuna hafif ticari araç çarptı. Kazada anne ağır yaralanırken, 3 çocuğu ve araçta bulunan 2 kişi de yaralandı.

Yolun karşısına geçmeye çalışan aileye araç çarptı
Kayseri,,trafik kazası,,otomobil,

İlçede bulunan Erkilet Bulvarı üzerinde meydana gelen kazada, M.Ç. idaresindeki 38 EA 277 plakalı hafif ticari araç, yolun karşısına geçmeye çalışan anne H.Y., çocukları A.Y., R.Y. ve K.Y.'ye çarptı. Kazada anne H.Y. ağır yaralanırken, çocukları ile beraber araç içerisinde bulunan M.Ç. ve E.Ç. yaralandı.

6 YARALI HASTANEYE KALDIRILDI

İhbar üzerine bölgeye ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri kazanın meydana geldiği yolda güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri de yaralı 6 kişiyi ilk müdahalesinin ardından çeşitli hastanelere kaldırdı. Kazaya karışan hafif ticari araçta yapılan incelemenin ardından çekici ile kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yolun karşısına geçmeye çalışan aileye araç çarptı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...