Tgrt Haber
18 Mart 2019 16:16

Yürekleri ağza getiren görüntü! Keyfinden yapmış

Antalya’da 40 metrelik falezlerdeki uçurumun kenarına gelerek intihar girişiminde bulunan Ferhat adlı genç, yürekleri ağza getirdi. Polislerin ikna ederek ölümden kurtardığı genç, gazetecilerin "Neden çıktın?"sorusuna ise "Keyfimden" yanıtını verdi

Yürekleri ağza getiren görüntü! Keyfinden yapmış
antalya,,konyaalitı,,şntihar,

Polisi alarma geçiren olay, bugün Antalya'da Konyaaltı Caddesi Kuğulupark yakınındaki falezlerde meydana geldi.  Edinilen bilgiye göre yaklaşık 40 metre yükseklikteki falezlerin ucunda birinin durduğunu görenler, durumu polise bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda resmi ve sivil polis ekibinin yanı sıra itfaiye ile sağlık ekipleri sevk edildi. Tedbir amaçlı bölgeye yönlendirilen deniz polisi de hazır bulundu. Adının Ferhat olduğu öğrenilen genç, uzun süre ikna edilmeye çalışıldı. Çevredeki iş yeri çalışanları da gence seslenerek intihardan vazgeçirmeye uğraştı.

Bir ara kayalıkların ucunda hareket etmeye başlayan genç, herkesin yüreğini ağza getirdi. Bu sırada devreye kadın komiser girdi.

Gencin yanına yaklaşarak oturan komiser, bir süre onunla sohbet edip derdini dinledi. Yaklaşık yarım saatlik çabanın ardından genç, ikna edilerek bulunduğu yerden alındı.

KEYFİNDEN YAPMIŞ!

Ferhat adlı genç, gazetecilerin "Neden çıktın?" sorusuna da "Keyfimden" yanıtını verdi. Daha sonra sağlık kontrolünden geçirilip ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...