Tgrt Haber
03 Şubat 2024 18:18 - Güncelleme : 03 Şubat 2024 18:23

Emrah Özdemir kimdir? AK Parti Niğde Belediye Başkan Adayı kaç yaşında, nereli?

AK Parti'nin Niğde Belediye Başkan adayı belli oldu. Vatandaşlar ise Emrah Özdemir'in hayatını ve biyografisini araştırmaya başladı. Peki, Emrah Özdemir kimdir? AK Parti Niğde Belediye Başkan Adayı kaç yaşında, nereli?

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
Emrah Özdemir kimdir? AK Parti Niğde Belediye Başkan Adayı kaç yaşında, nereli?
AK Parti,

Yerel seçime kısa süre kala vatandaşlar AK Parti'nin Niğde Belediye Başkan adayını araştırmaya başladı. Arama motorlarında ise Emrah Özdemir kimdir? AK Parti Niğde Belediye Başkan Adayı kaç yaşında, nereli? soruları gündeme geldi.

EMRAH ÖZDEMİR KİMDİR?

Emrah Özdemir, 1980 yılında Niğde'de dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve lise hayatını Niğde'de tamamladı. Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünü bitirdi. 2006 - 2011 aralığında İnşaat Mühendisleri Odası Başkan Yardımcılığı görevini yapmıştır. 2011 senesinde AK Parti Niğde İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak siyasi hayatına başladı. 2013'te Niğde İl Başkanlığı görevine atanan Özdemir, 2017 yılına kadar bu görevini yerine getirdi. 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Niğde Belediye Başkanı seçildi. Şimdi ise 31 Mart yerel seçimlerine AK Parti'nin Niğde Belediye Başkan adayı seçildi.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...