Tgrt Haber
20 Nisan 2018 00:05

Fikret Orman'dan olaylı kupa maçı sonrası ilk açıklama

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, olaylı Türkiye Kupası maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Fikret Orman'dan olaylı kupa maçı sonrası ilk açıklama
FİKRET ORMAN,

 Çok üzücü Türk futbolu açısından. İstenmeyen şeyler. Olaya şöyle bakmak lazım, derbiler, özellikle Fenerbahçe-Beşiktaş derbileri biraz gergin geçiyor. Saha içi olaylar bizim stadımızdaki derbide de yaşandı ama bu tribün olayları hiç olmadı. Güvenlik sorunu vardı.

Fenerbahçe'nin iç sorunları varmış, o nedenle olmuş, bizi ilgilendirmez. Oyuncularımız hakeme sorarak soyunma odasına gittiler. Stadımızda hiç böyle şeyler yaşanmıyor. Hocamızın durumu iyi. Hocamız oyunculuk zamanında da beyin tramvası geçirdiği için korktuk.

Artık bundan sonrası TFF'nin vereceği bir karar. Fenerbahçe'den kimse aramadı. Buradan da ifade edeyim, burası bir hastane. Lütfen taraftarlarımız buraya gelmesinler. İnsanlar rahatsız oluyorlar. TFF talimatlar gereği neyse onu yapacaktır. Yorum yapmayayım.

Federasyondan sadece Yıldırım Başkan ile görüştüm. Geçmiş olsun dedi.

Bu bir güvenlik zaafiyeti, bundan kim sorumluysa buna onlar bakacak. Biz misafir olarak geldik. Türkiye'yi dünya üçüncüsü yapmış bir hocanın bunlara maruz kalması üzücü

Burada bir top oynanıyor. Maç kazanılacak, kaybedilecek. Dostluklar devam edecek. Bu camialar 100 yıllardır var.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...