Tgrt Haber
26 Şubat 2024 16:36 - Güncelleme : 26 Şubat 2024 16:38

Inter'e Hakan Çalhanoğlu’ndan kötü haber

İtalya Serie A devi Inter, milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu’nun sakatlık durumuyla ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada Çalhanoğlu'nun sağ uyluğunda kas gerilmesi olduğu ve durumunun önümüzdeki günlerde tekrar değerlendirileceği ifade edildi.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Inter'e Hakan Çalhanoğlu’ndan kötü haber
Inter,Hakan Çalhanoğlu

İtalya Serie A takımlarından Inter, ağrıları nedeniyle dün oynanan Lecce maçında forma giymeyen Hakan Çalhanoğlu’nun sağ uyluğunda kas gerilmesi olduğunu duyurdu.

MİLLİ FUTBOLCU İKİ MAÇ KAÇIRACAK

Milli futbolcunun durumunun önümüzdeki günlerde yeniden değerlendirileceği bildirildi. Konuyla ilgili İtalya basınında yer alan haberlere göre; Hakan Çalhanoğlu, ligde oynanacak Atalanta ve Genoa maçlarında forma giyemeyecek.

Bu sezon Serie A’da 23, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 5 ve İtalya Süper Kupa’da 2 maç olmak üzere tüm kulvarlarda 30 maça çıkan Hakan Çalhanoğlu 11 gol atarken 3 de asist yaptı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...