Tgrt Haber
04 Mart 2024 12:48 - Güncelleme : 04 Mart 2024 12:53

Korku dolu anlar: Viyadükten aşağıya atladı, yatağın üzerine düştü

İstanbul Şişli'de bir kadın, viyadükten aşağıya atladı. Metrelerce yüksekten kendini bırakan kadın, itfaiye ekiplerinin açtığı yatağın üzerine düştü. O çanlar çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
viyadük,şişli,mecidiyeköy

Şişli’de bulunan Mecidiyeköy Viyadüğü’nde meydana gelen olayda, bir kadın, viyadüğün üstünde bulunan demir korkuluklara çıkarak intihar girişiminde bulundu. 10 metre yükseklikte bekleyen kadını çevredeki vatandaşlar korkuyla izledi. Olaya tanıklık eden vatandaşlar, polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi.

SON ANDA HAYATA TUTUNDU

Olay yerine gelen ekipler, öncelikle trafik akışını keserken, itfaiye ekipleri ise saniyeler içinde hava yatağını kurdu. Bunun üzerine metrelerce yüksekten atlayan kadın, hava yatağına düşerek hayatta kaldı. Şahıs, sağlık ekiplerinin müdahalesiyle tedbir amaçlı hastaneye götürülürken, panik anları bir vatandaşın cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...