Tgrt Haber
15 Şubat 2024 17:37 - Güncelleme : 15 Şubat 2024 17:42

Öğrencilerini okula dans ederek alan Şule öğretmen sosyal medyada gündem oldu

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde bir ilkokulun öğrencileri, kültür fizik etkinliği ile okullarına oynayarak giriyor. Sınıf öğretmeni Şule Yüksel her gün öğrencilerini okula oyunlar oynatarak alıyor.

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
kayseri,okul,öğrenci

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrencilerin güne neşeli, dinç ve zinde başlaması için başlatılan "Okulumda Sağlıklı Besleniyorum" projesi çerçevesinde Osman Zeki Yücesan İlkokulu'nda ders öncesi kültür fizik hareketleri yapılıyor. Sınıf öğretmeni Şule Yüksel tarafından yöresel türküler eşliğinde hareketleri yapan öğrenciler, eğlenceli zaman geçiriyor.

"DERSLERE HEYECAN DOLU GİRMELERİNİ SAĞLIYORUZ"

Etkinlik hakkında bilgi veren sınıf öğretmeni Şule Yüksel, “Bu yaptığımız çalışma Milli Eğitim Bakanlığımızın temel eğitim kurumlarında çocuklarımızın ders öncesinde daha sağlıklı yaşam becerileri kazanmaları amacıyla planlanmış olan kültür fizik etkinliği. Bizde okulumuz olarak öğretmenler kurulu kararımızla bu etkinliği hayata geçirme kararı aldık ve komisyon oluşturduk. Bu komisyonda benimle birlikte öğretmen arkadaşlarımız her gün düzenli olarak sabah okul girişlerinde, hava şartları soğuk olursa diğer derslerde veya öğle arasında 3-5 dakikalık bir kültür fizik etkinliği yapıyoruz. Ben de çocuklarımızın dikkatini çekmek ve motivasyonunu artırmak amacıyla bu etkinliği müzikle birlikte uyguluyorum. Yöresel müziklerimizi kullanmaya özen gösteriyorum. Çocuklarımızın da bu istikamette bilgi edinmelerini, okulu sevmelerini, heyecan dolu bir şekilde derslere girmelerini sağlamak için yapıyoruz" dedi.

Öğrencilerini okula dans ederek alan Şule öğretmen sosyal medyada gündem oldu - 1. ResimÖğrencilerini okula dans ederek alan Şule öğretmen sosyal medyada gündem oldu - 2. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...