Tgrt Haber
17 Şubat 2024 01:07 - Güncelleme : 17 Şubat 2024 01:07

Şişli'de feci kaza: Bariyerlere çarpan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

Şişli E-5 Karayolu’nda sürücüsünün kontrolünden çıkan motosiklet bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet metrelerce sürüklenirken motosiklette bulunan ismi öğrenilmeyen sürücü hayatını kaybetti, yanında bulunan bir kişi ise ağır yaralandı.

Editör: Şule Altınel / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Şişli'de feci kaza: Bariyerlere çarpan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti
kaza,şişli

İstanbul'un Şişli ilçesinde saat 22.00 sularında E- Karayolu’nda feci bir kaza meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mecidiyeköy’den Ankara istikametinde seyir halinde olan F.S.E. isimli motosiklet sürücüsü, henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybedince demir bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet metrelerce sürüklendi. Motosiklette bulunan F.S.E. ve T.E. isimli şahıslar ise yola savruldu. Kazayı gören vatandaşlar durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirirken bir yandan da yardıma koştu.

 

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alarak otoyolda bir şeridi trafiğe kapattı. Sağlık ekipleri ise motosikletten yola savrulan iki kişiye müdahale etti. Yapılan incelemelerde, motosiklet sürücüsü F.S.E’nin olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenilirken T.E. isimli şahısın ise ağır yaralandı belirlendi. İlk müdahalenin ardından ağır yaralanan T.E. ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Şişli'de feci kaza: Bariyerlere çarpan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti - 1. Resim

Olay yeri inceleme ekipleri otoyolda ve kazanın yaşadığı yerde incelemelerde bulundu. İncelemelerin ardından hayatını kaybeden talihsiz adamın cansız bedeni incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu Morgu’na götürüldü.

Şişli'de feci kaza: Bariyerlere çarpan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti - 2. Resim

Kaza nedeniyle E-5 Karayolu’nda oluşan trafik, motosikletin olay yerinden kaldırılmasının ardından normale döndü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...