Tgrt Haber
08 Aralık 2022 17:21 - Güncelleme : 08 Aralık 2022 17:28

Ünlü sanatçı Kenan Işık'ın son durumu hakkında açıklama: Herhangi bir değişiklik yok

Geçirdiği beyin kanaması sonrası komaya giren ünlü oyuncu ve sunucu Kenan Işık'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama geldi. Ünlü sanatçının ailesi tarafından yapılan açıklamada, fiziksel durumunda herhangi bir değişiklik olmadığı ifade edildi.

Ünlü sanatçı Kenan Işık'ın son durumu hakkında açıklama: Herhangi bir değişiklik yok
,sağlık durumu

Sekiz yıl önce gittiği spor salonunda fenalaştıktan sonra dengesini kaybederek başını çarpan ünlü sanatçı Kenan Işık, ameliyatın ardından hayati tehlikeyi atlatmış ancak komaya girmişti

AİLESİNDEN AÇIKLAMA GELDİ

Kim Milyoner Olmak İster isimli bilgi yarışmasının sunucusu olarak hafızalara kazınan Kenan Işık'ın son durumu ile ilgili olarak ailesi ve arkadaşlarından yeni bir açıklama geldi. Haberler.com'da yer alan habere göre, sanatçının fiziksel durumunda herhangi bir değişiklik olmadığı belirtildi.

OZAN ZEYBEK PAYLAŞMIŞTI

Sanatçının son durumunu geçtiğimiz Şubat ayında arkadaşı Ozan Zeybek paylaşmıştı. Zeybek, usta sanatçıya çok iyi bakıldığını ve vücudunda herhangi bir yaralanmanın olmadığını ve kilo kaybı yaşamadığını söyleyerek şu ifadeleri kullanmıştı: "Nisan'da 8 yıl olacak. Ama bakımı çok iyi. Kenan Işık'ı nasıl biliyorsanız öyle. Her gün sakal tıraşı yapılıyor, besin takviyesi alıyor. Yatan hastalarda genellikle yaralar çıkar, zayıflama olur. Ama Kenan Işık bıraktığımız gibi. Çok iyi bakılıyor. Böyle hafızalarda kaldığı gibi. Ailesi tarafından çok iyi bakılıyor."

Bazı sosyal medya kullanıcılarının eğlence amasıyla yaptıkları paylaşımlarda Kenan Işık benzetmesi yapması ünlü ismin sevenlerini isyan ettirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...