Tgrt Haber
04 Mart 2024 14:10 - Güncelleme : 04 Mart 2024 16:47

Son dakika! BBP lideri Mustafa Destici trafik kazası geçirdi

BBP lideri Mustafa Destici, Tokat Reşadiye yolunda trafik kazası geçirdi. Yüreklerin ağza geldiği kazada Destici yara almadan kurtulurken beraberindeki 3 kişi ise hafif şekilde yaralandı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com.tr
BBP,Mustafa Destici,Cumhurbaşkanı Erdoğan,Tokat,Kaza

Tokat'tan yürekleri ağza getiren bir kaza haberi geldi. Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Tokat Reşadiye yolunda trafik kazası geçirdi.

Kazadan BBP lideri Destici'nin yara almadan kurtulduğu öğrenilirken şoförü ve beraberinde 3 kişinin ise hafif şekilde yaralandığı aktarıldı. Kazadan sonra gelen fotoğraflarda BBP lideri Destici'nin yaşadığı şok gözlerden kaçmadı. 

Son dakika! BBP lideri Mustafa Destici trafik kazası geçirdi - 1. Resim

ERDOĞAN'DAN GEÇMİŞ OLSUN TELEFONU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim çalışmaları için gittiği Tokat'ta trafik kazası geçiren Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici ile telefonda görüşerek geçmiş olsun dileklerini iletti.

ÖZGÜR ÖZEL'DEN DE GEÇMİŞ OLSUN MESAJI GELDİ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'ye, geçirdiği trafik kazası nedeniyle geçmiş olsun dileğini iletti.

Özel, sosyal medya hesabındaki paylaşımında, "Tokat Reşadiye'de trafik kazası geçiren Büyük Birlik Partisinin Sayın Genel Başkanı Mustafa Destici'ye geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" ifadesini kullandı.

Son dakika! BBP lideri Mustafa Destici trafik kazası geçirdi - 1. Resim

TOKAT DEVLET HASTANESİNE SEVK EDİLDİ

Destici ve araçta bulunan diğer 3 kişi ambulanslarla Reşadiye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Destici burada yapılan ilk müdahalenin ardından Tokat Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Son dakika! BBP lideri Mustafa Destici trafik kazası geçirdi - 3. Resim

Ambulansla hastaneye sevk edilen Destici sedye üzerinde hastaneye giriş yaptı. Destici ve kazada yaralanan 3 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

VALİ HATİPOĞLU'NDAN YENİ AÇIKLAMA

TOKAT (İHA) Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Tokat'ta trafik kazası geçiren BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin sağlık durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Vali Hatipoğlu, "Genel durumları gayet iyi, muhafaza amaçlı olarak gerekli çalışmalar yapılıyor" dedi.

MİTİNG YOLUNDA KAZA

Öte yandan BBP lideri Mustafa Destici'nin Tokat'ın Reşadiye ilçesinde saat 13.30'da düzenlenecek olan mitinge giderken kaza yaptığı öğrenildi.

Kaynak: tgrthaber.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...