Tgrt Haber
11 Mart 2024 11:03 - Güncelleme : 11 Mart 2024 11:15

Alperen Şengün'den kötü haber: Sahayı tekerlekli sandalyeyle terk etti

NBA'de Houston Rockets forması giyen Alperen Şengün nazara geldi. Sacramento maçının son anlarında sakatlanan milli basketbolcu sahayı tekerlekli sandalyeyle terk etti.

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
Alperen Şengün'den kötü haber: Sahayı tekerlekli sandalyeyle terk etti
Nba, Alperen Şengün, Sakatlık

NBA'de Houston Rockets, Sacramento Kings deplasmanına çıkarken formuyla dikkat çeken milli basketbolcumuz Alperen Şengün talihsiz bir sakatlık yaşadı. Takımı Rockets'ın rakibini 112-104 mağlup ettiği maçın son anlarında sakatlanarak oyunu terk etmek durumunda kaldı.

DİZİNDEN SAKATLANDI

Müsabakanın bitimine 40 saniye kala Rockets'ın top kaybında gelişen Sacramento Kings hücumunda bloğa yükselen Alperen yere yanlış bastı ve sağ dizinden sakatlık yaşadı.

Uzun süre yerden kalmayan başarılı pivot, sahayı tekerlekli sandalye ile terk etmek zorunda kaldı. Milli yıldızın son derece üzgün olduğu görüldü. Buna karşın maçı 14 sayı, 6 ribaunt, 2 asist ve 2 top çalma ile tamamlayan Alperen Şengün'ün durumu çekilecek MR sonrası netleşecek.

"UDOKA'DAN AÇIKLAMA: NEFRET EDİYORUM"

Houston Rockets'ın başantrenörü Ime Udoka, deplasmanda önemli bir galibiyet aldıklarını ve Alperen Şengün'ün önemli bir payı olduğunu söyledi. Udoka, Alperen'in sakatlığıyla ilgiliyse, "Orada neler olduğunu göreceğiz. Spekülasyon yapmaktan nefret ediyorum." dedi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...