Tgrt Haber
26 Şubat 2024 22:49 - Güncelleme : 26 Şubat 2024 22:49

Antalyaspor'dan hakem açıklaması: 16 kişiye karşı oynadık

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, Galatasaray yenilgisi sonrası hakem kararlarına tepki gösterdi.

Editör: Enes Köseoğlu / Kaynak: İhlas Haber Aajansı, TGRT Haber
Antalyaspor'dan hakem açıklaması: 16 kişiye karşı oynadık
Galatasaray,Anatalyaspor

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray, Antalyaspor'u 2-1 yendi. Maçın ardından Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe hakem yönetimini eleştirdi.

Sinan Boztepe açıklamasında; "16 kişiye rağmen oynadık. Galatasaray'ın sahasında kendi seyircisi önünde Antalyaspor resmen köşeye sıkıştırıldı. Sabah yaptığım açıklamalardan kendim utandım ama gördüm ki çok doğru açıklamalar yapmışım. Bu kadar rezillik, bu kadar çirkinlik olmaz. Federasyon istifa etsin, hak yemeyecek şu işi düzgün yapacak birileri gelsin. Biz bugün 8 gol atsaydık bile hakem Galatasaray'a 9. golü attırırdı." dedi.

Antalyaspor'dan hakem açıklaması: 16 kişiye karşı oynadık - 1. Resim

"RESMEN KATLEDİLDİK"

Antalyaspor başkanı açıklamasının devamında; "Sabah çok talihsiz açıklamalar yapmıştım. Şu an daha beterini yapıyorum. Resmen katledildik. Galatasaray camiası biz çok güzel misafir etti. Ama sahada gördüğümüz muamele Türk futbolunun bir ayıbıdır." ifadelerini kullandı.  

Kaynak: İhlas Haber Aajansı, TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...