Tgrt Haber
26 Mart 2024 18:22 - Güncelleme : 26 Mart 2024 18:24

Epic Games Store mobil mağazası 2024 sonunda yayınlanacak

Epic Games Store, 2024 yılında resmi olarak iOS ve Android cihazlarda yayınlanmaya hazırlanıyor. Özellikle Türk oyuncuların uygun fiyatlara oyun alabildiği platform, yılın son çeyreğinde mobil cihazlara gelecek. İşte detaylar...

Editör: Selçuk Hoş / Kaynak: TGRT Haber
Epic Games Store mobil mağazası 2024 sonunda yayınlanacak

Epic Games Store, milyonlarca oyuncusuyla popülerlik kazanırken mobil mağaza eksikliğini giderecek. Android ve iOS kullanıcıları, yıl sonuna doğru oyun mağazasını cebinde taşıyabilecek. Detaylar haberimizde!

EPIC GAMES STORE MOBİL UYGULAMASI YOLDA: DETAYLAR NELER?

Epic Games Store, dünya genelindeki geniş kullanıcı kitlesiyle önemli bir dijital oyun mağazası konumunda. Ancak mobil platformlarda varlık göstermemesi, eleştiri konusu olmuştu. Şimdi ise Epic Games Store, mobil mağazasını iOS ve Android kullanıcıları için yayınlamaya hazırlanıyor. 

Epic Games Store mobil mağazası 2024 sonunda yayınlanacak - 1. Resim

EPIC GAMES STORE MOBİL UYGULAMASI ANDROID VE iOS İÇİN YAYINLANACAK

Apple'ın yüksek komisyon talepleri nedeniyle Epic Games Store'un mobil uygulaması, uzun bir süre boyunca iOS platformunda bulunmuyordu. Ancak sonunda, Epic Games Store resmi Twitter hesabından yapılan açıklamayla bu durum değişiyor. Artık oyun mağazası, Android ve iOS kullanıcıları için yayınlanacak. Ancak kesin bir çıkış tarihi verilmese de 2024 yılının sonlarına doğru bu uygulamanın kullanıcılarla buluşması bekleniyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...