Tgrt Haber
01 Ekim 2019 11:32

Farm Heroes Saga Oyunu

Dünyanın en popüler firması tarafından geliştirilen Farm Heroes Saga oyunu oynayanı bağımlı yapan oyunlar arasında yerini çoktan aldı. Bir Android bulmaca oyunu olan Farm Heroes Saga 3 veya daha fazla ürünü bir araya getirip eşleyerek toplamanız gereken bir oyun... Bu makalemizde “Farm Heroes Saga” oyunu hakkında bilgiler vereceğiz. Keyifli okumalar.

Farm Heroes Saga Oyunu
farm heroes saga indir bilgisayara,,farm heroes saga oyna,,farm heroes saga oyna facebook,,farm heroes saga hilesi,,farm heroes saga oyna oyun skor,,farm heroes saga apk,,farm heroes super saga,,farm heroes super saga indir,

Dünyanın en popüler bulmaca oyunlarından biri olan Farm Heroes Saga oyununu ücretsiz oynayabiliyorsunuz. Fakat yine de oyundaki mağazalardan gerçek para ile satın alabileceğiniz ekstra can hakkı veya ekstra hamle sayısı gibi özellikleri de bulunuyor. Satın aldığınız hakla oyununuzu daha rahat ve eğlenceli oynayabileceğiniz gibi bahsettiğimiz gibi ücretsiz de oynayabilirsiniz…

Farm Heroes Saga Oyunu

Farm Heroes Saga oyunu tarayıcı oyunları arasında gelmiş geçmiş en büyük etki yapan oyunlar arasında bulunuyor.

Aylık 70 milyonu aşkın kullanıcısı ile sektörün tüm devlerini geride bırakmayı başarmış bağımlılık yapan enteresan bir oyundur. Oyunda genel olarak aynı türdeki öğeleri bir araya getirerek patlatılmasını sağlayarak bulmacaları çözüyorsunuz.

Sevimli arayüzü, bitmeyen senaryosu ile Farm Heroes Saga oyunu her yaş, çevre ve tecrübeden insanın ilgisini çekmeyi başarmıştır. Ülkemizde hatırı sayılır düzeyde kullanıcısı bulunan oyunun Android ve iOS tabanlı mobil cihazlar üzerinden kullanılması sayesinde ev de, işte veya dışarısı fark etmeden oyun severlerin tecrübe etmesine olanak sağlamakta.

Farm Heroes Saga Oyunu

Oyunun özelliklerini şöyle sıralayabiliriz:

  • Verilen sürede hamle sayınızla doğru orantılı olarak gerekli ürünleri hızlıca toplamalısınız,
  • Kolay oynanabilen oyunun bağımlılık yapıcı bir özelliği olduğunu bilmenizde fayda var,
  • Oyunu öğrenmesi her ne kadar kolay olsa da etaplarının zorlayıcı olduğunu unutmamak gerek,
  • Oyunu ister ailenizle ister arkadaşlarınızla oynayarak bir yarışma fırsatına çevirebilirsiniz,
  • Oyundaki mağazalardan güçlendiriciler, ekstra hamle ve özel güçler satın alabilirsiniz,
  • Belli bir seviyeyi yakalamak için hamle bitmeden ürünleri toplamalısınız,
  • Çiftlik Kulübü etkinleştirilerek sihirli fasulye kazanabilirsiniz,
  • Çok zorlandığınız seviyeleri geçmenizi sağlayacak şarj edilebilen güçlendiriciler, özel güç vericiler ve Çiftlik Kulübü hayvanları olduğunu unutmamak gerek,
  • Oyunun bu zamana kadar bir ustası var diyemiyoruz fakat oynaması bir o kadar kolay ve rahat,
  • Nefis seviye de tamamlanmayı bekleyen hektarlarca alana 2 haftada bir yenilerinin eklenildiğini bilin,
  • Lider tahtaları ile rakiplerinizi ve arkadaşlarınızı izleyebiliyorsunuz,
  • Online olarak oynanan oyunu rahatça oynamak için senkronize ederek tüm özelliklerinin kilidini aç.

Evet, oyunu Android olarak telefon ve tabletleriniz üzerinde Farm Heroes Saga oynayabilmek oyunu ücretsiz olarak indirmek..

Farm Heroes Saga Oyunu

Oyunun daha birinci bölümünden itibaren her seviyede farklı tecrübeyi sunmayı başaran ve bu sayede de sıkıntı veya tekrar hissini neredeyse hiç yaşatmayan Farm Heroes Saga’nın arzu eden kişilerin tecrübelerini saniyeler içerisinde doruğa çıkarmalarına imkân verir.

Bu arada Kötü Rakun’un değerli çiftlik topraklarını mahvetmek için çalabildiğince ürün çaldığını unutmayın. Çiftlik kahramanlarıyla hemen gücünü birleştirip ürünleri toplamalı ve günü kurtarmaları için onlara yardım etmelisin.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...