Tgrt Haber
10 Eylül 2019 17:18

İnstagram Video İndirme Uygulaması Var Mı? / İnstagramdan Video İndirme Yöntemleri / İnstagramdan Video İndir

İnstagram: facebook, twitter, linkedin’den sonra en çok kullanıcıya sahip fotoğraf ve video paylaşım sitelerinden biridir. Kolay kullanımı, rahat anlaşılır arayüzü, direk mesaj atma imkanı sayesinde en sık kullanılan program olma yolunda hızla ilerliyor. Bizlerde sizler için bu makalemizde: “İnstagramda video indirme uygulaması var mı?, İnstagramdan video indirme yöntemleri nelerdir?, İnstagramdan en kolay nasıl video indirilir?” gibi sorularınıza cevaplar verdik. İşte İnstagram ile ilgili tüm ayrıntılar… Keyifli okumalar.

İnstagram Video İndirme Uygulaması Var Mı? / İnstagramdan Video İndirme Yöntemleri / İnstagramdan Video İndir
instagram,,İnstagramda video indirme uygulaması var mı?,,İnstagramdan video indirme yöntemleri nelerdir?,,İnstagramdan en kolay nasıl video indirilir?,,İnstagram Video İndir,,Instagramdan Video Ve Fotoğraf İndirme Nasıl Yapılır?,,İnstagram Video ve Fotoğr

Son dönemlerde birçok sosyal paylaşım sitesi kullanıcı kaybederken, Instagram’ın yeni kullanıcı sayısı her geçen gün artıyor. Bunun birçok sebebi var elbette. Fakat en önemli özelliği Instagram’ın yazılım dilinin sunduğu kolaylık ve anlaşılabilirlik desek ziyadesiyle realist bir tespitte bulunmuş oluruz.

İnstagram kullanıcıları şahsi hesaplarında fotoğraf paylaşmanın yanında video paylaşımını da çok rahat yapabiliyor. Yaklaşık 1 dakikalık video paylaşma imkanı sunan İnstagram güvenlik nedeniyle kullanıcıların fotoğraf veya videolarının kopyalanmasını engelleyen bir yazılım kullanıyor. Bunu kullanıcılarının özel hayatların gizliliğine ve paylaştığı materyallerinin başka kullanıcılar tarafından alınıp kullanılmasını engellemek amacıyla yapmakta.

Durum böyle olmasına rağmen, bir takım tarayıcı eklentileri, online siteler ve yapılan yeni uygulamalarla Instagram’dan bir başkasının paylaştığı videoyu indirmek mümkün.

Peki, Instagramdan video indirme işlemi nasıl yapılır?

Gelin bu sorunun cevabına hep birlikte bakalım.

İnstagram Video İndirme Uygulaması Var Mı? / İnstagramdan Video İndirme Yöntemleri / İnstagramdan Video İndir

Instagramdan Video Ve Fotoğraf İndirme Nasıl Yapılır?

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi gerek online sitelerden gerekse tarayıcı eklentileriyle İnstagramdan video indirmek mümkün.

Öncelikle,

  • İndirmek istediğiniz videoların veya fotoğrafların url'lerini (adreslerini) bulup koypalayın.
  • Adresi tarayıcıda yeni sekmede açıp adres satırına yapıştırın.
  • Daha sonra indir sekmesine tıklayın.

İşte hepsi bu kadar..

Şimdi gelelim instagramdan video ve fotoğraf indirimi yapabilen siteleri tanıtmaya.

İnstagram Video İndirme Uygulaması Var Mı? / İnstagramdan Video İndirme Yöntemleri / İnstagramdan Video İndir

İnstagram Video ve Fotoğraf İndirme Siteleri

SaveInsta

Hem fotoğraf, hem video indirebileceğiniz siteden çevrimiçi faydalanmak mümkün. Tamamen ücretsiz olan siteden birkaç saniye içinde videoları MP4, fotoğrafları jpg olarak indirebilirsiniz.

Site Adresi: https://saveinsta.com/tr

W3Toys

Burası da Instagram'dan video indirmek için ücretsiz hizmet sunan bir site. Tek yapmanız gereken Instagramdaki Videonun URL'sini girip “Go” düğmesine basmak.

Dredown

Dredown, Insloder ve diğer sitelerden farklı olarak sadece Instagram’dan değil, popüler video seyretme sitesi Youtube, Twitch, Vimeo gibi pek çok popüler siteden video indirmenize olanak sağlıyor.

Site Adresi: https://downloadgram.com/

Pickvideo

Pickvideo online internet sitesinde 1000'den fazla platforma destek sağlanıyor. Siteden video ve fotoğrafı 3, 5 saniye içinde gerçekleştirebiliyorsunuz.

Site adresi: http://www.pickvideoapp.com/

Downloadgram

Downloadgram da diğer internet siteleri gibi İnstagramdan ücretsiz fotoğraf ve video indirmenize olanak sağlıyor.

Site adresi: https://www.w3toys.com/

Insloader

Insloader’ı diğer internet sitelerinden ayıran özelliği Google Chrome eklentisinin olması. Diğer tüm servisler gibi Insloader’da ücretsiz video ve fotoğraf indirme servisi hizmeti sunmakta.

Site adresi: https://www.instadownloader.org

Gramsave

Listemizde bulunan Gramsave sitesi de Instagramdan video ve fotoğraf indirme olanağı sağlıyor. Çok basit bir ara yüzü olan siteye tek yapmanız gereken linki yapıştırıp indirmek.

Site Adresi: https://gramsave.com/tr/

Download Videos From

Download Videos From, Instagram'dan çevrimiçi video indirmek için kullanışlı bir araç. Bir kaç saniye içerisinde MP4 dosyası olarak instagram dosyalarını indirebilirsiniz.

Site adresi: https://downloadinstagramvideos.net/

İnstagram Video İndirme Uygulaması Var Mı? / İnstagramdan Video İndirme Yöntemleri / İnstagramdan Video İndir

Instagram Video İndirmek İçin Uygulama Var Mı?

Evet var. Instagramdan fotoğraf ve video indirmek için “Google Play Store” üzerinden "Instagram Video İndirme" yazmanız yeterli. Yaptığınız aramada uygulamalar önünüze seçenek olarak sunulacaktır.

Instgram Video İndirme Eklentisi Var Mı?

Tüm eklentilere ulaşmak için kullandığınız tarayıcının eklentilerine ulaşmak için link bulunur. Örneğin Google ait chrome tarayıcısından https://chrome.google.com/webs... linki üzerinden "Instagram Video Dowloander" diye arama yaparak ihtiyaç duyduğunuz eklentileri tarayıcınıza ekleyebilirsinz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...