Tgrt Haber
15 Aralık 2021 14:28

Stephen Curry NBA tarihine geçti! Üçlük rekorunu egale etti

NBA’de Golden State Warrior, nefes kesen karşılaşmada New York Knicks’i 105-96 yendi. Warriors’ın yıldız oyuncusu Stephen Curry, NBA tarihinin 'En çok üçlük atan oyuncusu' rekorunu egale etti.

Stephen Curry NBA tarihine geçti! Üçlük rekorunu egale etti
NBA,Stephen Curry

NBA'de Golden State Warriors, New York Knicks'i Madison Square Garden'da 105-96 mağlup etti. Maçtan ziyade Stephen Curry'nin NBA tarihinde en çok üçlük atan oyuncusu rekorunu egale etti.

33 yaşındaki yıldız basketbolcunun NBA tarihine geçtiği maçta, üçlük sayısını 2977'ye yükselten 33 yaşındaki Curry'nin, 1300 normal sezon maçına çıkan Allen'ın (2973) unvanını ele geçirmesi için 789 karşılaşma yetti.

RAY ALLEN’IN REKORUNU EGALE ETTİ

Yeni rekorun sahibi olmak için sadece 2 üçlüğe ihtiyacı alan Stephen Curry, karşılaşmanın başlamasından 1 dakika 4 saniye sonra ilk üçlüğünü kaydettiği ve Ray Allen'a ait 2.973'lük rekoru egale etti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...