Tgrt Haber
28 Mart 2024 23:04 - Güncelleme : 28 Mart 2024 23:12

AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan adayı İsmail Çiftçioğlu kimdir?

31 Mart yerel seçimine kısa süre kala vatandaşlar İsmail Çiftçioğlu'nun hayatını araştırmaya başladı. En sık aratılanlar arasında ise kimdir, kaç yaşında ve nereli gibi sorular yer aldı. İşte AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan adayı İsmail Çiftçioğlu'nun biyografisi...

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan adayı İsmail Çiftçioğlu kimdir?

Son zamanlarda en sık araştırılanlar arasında yer alan AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan adayı hakkında kimdir sorusu gündemde yer aldı. Seçime az bir süre kala arama motorlarında İsmail Çiftçioğlu'nun hayatına dair merak edilenler araştırıldı.

İSMAİL ÇİFTÇİOĞLU KİMDİR?

7 Kasım 1990 yılında dünyaya geldi. 2008 senesinde Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’ni kazanmıştır. MÜSİAD ve TOBB İzmir Genç Girişimciler Kurulu gibi kuruluşlarda yöneticilik yaptı. Siyasi kariyerine AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları’nda başladı. 2018 senesinde AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığı’na seçildi. 2021 senesinden itibaren AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan adayı İsmail Çiftçioğlu kimdir? - 1. Resim

Çiftçioğlu, Karşıyaka Spor Kulübü’nün üyesidir. Evli ve 2 çocuk sahibidir.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...