Tgrt Haber
06 Aralık 2021 11:38

Mehmet Dinçerler kimdir, kaç yaşında? Mehmet Dinçerler ne iş yapıyor?

Mehmet Dinçerler ve Hadise evleniyor. Ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabı üzerinden haberi duyurdu. Peki Mehmet Dinçerler kimdir, ne iş yapıyor? Mehmet Dinçerler ve Hadise ne zaman evleniyor? İşte düğün hazırlıklarından yüzük fiyatına tüm merak edilenler...

Mehmet Dinçerler kimdir, kaç yaşında? Mehmet Dinçerler ne iş yapıyor?
mehmet dinçerler,hadise,altın kelebek ödülleri

Hadise sevgilisi Mehmet Dinçerler ile evleneceğini Instagram hesabından duyurdu. Geçtiğimiz aylarda Altın Kelebek Ödülleri’nde En İyi Kadın Şarkıcı Ödülü'nü kazanan Hadie törende Mehmet Dinçerler'e özellikle teşşkür etmesi dikkat çekmişti. Ünlü şarkıcı "Sevgilim Mehmet, tüm gece hep elimi tuttun teşekkür ederim’’ sözlerine yer verirken dün paylaştığı video ile evleneceklerini duyurdu. Son zamanlarda sık sık ''Hadise evleniyor mu?'' sorusu gündeme gelirken evliik teklifi sonrası Mehmet Dinçerler merak konusu oldu. 

MEHMET DİNÇERLER KİMDİR? 

Mehmet Dinçerler 23 Ağustos 1988 yılında dünyaya geldi. İş dünyasında adını sık sık başarılarıyla duyuran Mehmet Dinçerler en başarılı isimleri arasında gösterilen Mehmet Dinçerler, Hacı Sayid Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Dinçerler’in oğludur. Burhan Dinçerler, 2021 yılında isim hakkını satın aldığı Gloria Jean's Coffees kafeler zincirini isim haklarını oğlu Mehmet Dinçerler'e devretti.

Türkiye'de yıllar önce yok olmaya riskiyle karşı karşıya olan kahve zincirini alıp yeniden canlandıran Mehmet Dinçerler, kısa süre içinde 65 şubeyle markayı yeniden piyasaya dahil etti. Haziran ayından bu yana birlikte olan Mehmet Dinçerler Hadise evlilik yolunda ilerliyor. Çift güzel haberi sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu.  Mehmet Dinçerler kimdir, kaç yaşında? Mehmet Dinçerler ne iş yapıyor?

MEHMET DİNÇERLER HADİSE EVLENİYOR MU? 

Ünlü şarkıcı Hadise’nin hayranları sık sık ''Hadise ve Mehmet Dinçerler evleniyor mu?'' sorusunun cevabını araştırıyor. 

Hadise dün Instagram hesabından ''I said Yes!'' mesajıyla Mehmet Dinçerler ile evleceğini duyurdu. Ünlü şarkıcı paylaşımına ise ''Bizim bölümümüz şimdi başlıyor'' notunu düşerken Mehmet Dinçerler Mrs.Dinçerler botuyla akrşılık verdi. Çiftin paylaşımına beğeni ve yorum geldi. Birçok ünlü isim de ikiliye 'mutluluklar' diledi. 

Çift daha önce Hadise'nin yeğeni ile paylaştığı fotoğraf ile gündeme gelmiş ve ilk evlilik iddiaları o zaman atılmıştı. Hadise kucağına aldığı yeğeniyle fotoğrafının altına ‘’Bugün seni kutluyoruz. Bu aileye neşe getirdin. Küçük bir çocuğun kalbine yapabileceği anlatılmaz yaşanır. Melik Hamza. Sen bu aileye armağansın ve seni çok seviyoruz. Her zaman yanındayız. Üç halan olduğunu unutma ama en havalı olanı benim. Doğum günün kutlu olsun Melik Baba. Seni seviyorum’’ notunu düştü. 13.2 milyon takipçisi olan Hadise’nin fotoğrafına binlerce beğeni yağdı. Haziran ayında biraraya geldiği erkek arkadaşı Mehmet Dinçerler Hadise ve yeğeninin fotoğrafına merak uyandıran bir yorum yazdı. Mehmet Dinçerler ''Nasılda yakışır kucağına, maşallah size'' yorumunu yapması ilk evlilik sinyalleri olarak kabul edilmişti. Mehmet Dinçerler geçtiğimiz başında annesi Nezihe Hanım ile Hadise’yi tanıştırması da çiftin evleneceği iddialarını güçlendirmişti. 

HADİSE'NİN YÜZÜĞÜ NE KADAR? 

Hadise Mehmet Dinçerler evlilik haberi ardında ilk olarak akıllara ''Hadise'nin tektaşı ne kadar?'' sorusu geldi. Tektaşın fiyatının 3 milyon TL olduğu iddia edilirken baget tarzı olması gözlerden kaçmadı. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...