Tgrt Haber
22 Haziran 2018 10:40 - Güncelleme : 21 Aralık 2022 14:52

Mustafa Kaya kimdir?

Mustafa Kaya kimdir? Mustafa Kaya kaç yılında hangi ilde doğdu, hangi okullarda okudu?

Mustafa Kaya kimdir?
Mustafa Kaya, Mustafa Kaya kimdir, Mustafa Kaya hakkında,2018 genel seçimleri, Saadet Partisi 2018 Genel Seçimi milletvekili adayları, Saadet Partisi 27. dönem milletvekili adayı

Mustafa Kaya 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi İstanbul 2. Bölge Bölgesi,3'nci sıradan millet vekili adayıdır.

MUSTAFA KAYA 1974 yılında İstanbul’da doğdu. Aslen Sivas-Koyulhisar’lıdır. Lisans eğitimin Uluslararası İlişkiler bölümünde, yüksek lisansını ise İşletme (MBA) dalında Bilgi Üniversitesi'nde tamamladı. Lise yıllarında Milli Gençlik Vakfı, daha sonra ise Milli Görüş partilerinin çeşitli kademelerinde görevler üstlendi. 2011 – 2016 yılları arasında TV5 televizyonunda haftalık canlı olarak yayınlanan “Sınır Ötesi” programını yaptı ve sundu. Halen Milli Gazete’de köşe yazıları yayınlanmaktadır. Yeni Bir Dünya İşadamları Derneği (YENİAD) yönetim kurulu üyesidir. Birçok ulusal ve yerel STK’larda sorumluluklar üstlenen Mustafa Kaya, evli ve 2 çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir. Halen Saadet Partisi GİK üyesidir.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...