Tgrt Haber
27 Ocak 2022 09:32 - Güncelleme : 17 Mart 2022 14:14

Şafak Mahmutyazıcıoğlu Kimdir?

Sunucu Ece Erken’in eşi ve eski Beşiktaş Yöneticisi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, dün gece saatlerinde İstanbul Bakırköy’de bir balıkçı restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybetti. Olayın ardından Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun kim olduğu ve neden öldürüldüğü merak edilmeye başladı. Yapılan araştırmalarda, “Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu kimdir, nerelidir?”, “Eski Beşiktaş Yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu neden öldürüldü?” gibi soruların cevaplarını haberimizden okuyabilirsiniz...

Şafak Mahmutyazıcıoğlu Kimdir?
Şafak Mahmutyazıcıoğlu,ece erken,beşiktaş

Eski Beşiktaş Yöneticisi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, dün gece saatlerinde uğramış olduğu silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybetti. Geçtiğimiz yaz Ece Erken ile nikah masasına oturan Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun kimler tarafından ve neden öldürüldüğü merak konusu oldu. Daha önce Beşiktaş Yöneticiliği de yapmış olan Mahmutyazıcıoğlu, internet üzerinden en çok aratılan isimler arasında yer alıyor. Peki Şafak Mahmutyazıcıoğlu kimdir, nereli ve kaç yaşında? Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu neden öldürüldü? İşte detaylar…

ŞAFAK MAHMUTYAZICIOĞLU KİMDİR?

1980 yılında Rize’de dünyaya gelen Şafak Mahmutyazıcıoğlu, İstanbul Üniversitesi kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. Kendine ait bir hukuk bürosu bulunan Mahmutyazıcıoğlu, çok sayıda firmanın da hukuk danışmanlığını yaptı. Fikret Orman döneminde yaklaşık 1 yıl Beşiktaş Spor Kulübü’nün de hukuk işleriyle ilgilenen Şafak Mahmutyazıcıoğlu, çok sayıda davada bulunmuş ve tecrübe edinmişti. 2 çocuk babası olan Mahmutyazıcıoğlu, sunucu Ece Erken ile evliydi.Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 27 Ocak 2022 tarihinde kimliği belirsiz kişiler tarafından uğramış olduğu silahlı saldırıda hayatını kaybetti.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu Kimdir?

ECE ERKEN’İN EŞİ ŞAFAK MAHMUTYAZICIOĞLU NEDEN ÖLDÜRÜLDÜ?

Geçtiğimiz yaz sunucu Ece Erken ile iki yıllık birlikteliğini evlilikle sonlandıran Şafak Mahmutyazıcıoğlu, silahlı saldırıya uğradı. Olay, dün gece saat 00:30 sıralarında İstanbul Bakırköy’de bulunan bir balık restoranında meydana geldi. Beşiktaş eski yöneticisi Mahmutyazıcıoğlu, Yeşilköy’de bulunan balıkçılar çarşısında bir restoranda yemek yerken silahlı saldırıya uğradı. Vatandaşın ihbarı ile olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi gelirken, hastaneye kaldırılan 42 yaşındaki avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, hayatını kaybetti. 

Olay sırasında yanında şorförü de olan Mahmutyazıcıoğlu’na ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Sunucu Ece Erken ile geçtiğimiz yaz nikah masasına oturan Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun neden ve kimler tarafından öldürüldüğü merak edilirken, olayla ilgili net bir bilgi henüz bildirilmedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...