Tgrt Haber
13 Şubat 2024 09:24 - Güncelleme : 13 Şubat 2024 09:26

Galatasaray yeni sezonun ilk transferini yapıyor! Anlaşma sağlandı

Süper Lig'in 25. haftasında Fenerbahçe'den liderlik koltuğunu alan Galatasaray, şampiyonluk yarışını tam gaz sürdürürken yaz transfer dönemi için de harekete geçti. Cimbom, gurbetçi futbolcuyla prensip anlaşmasına vardı. İşte detaylar...

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber | Ajansspor
Galatasaray yeni sezonun ilk transferini yapıyor! Anlaşma sağlandı
Galatasaray,transfer,Eren Dinkçi

Devre arası transfer döneminde Sacha Boey ve Cedric Bakambu'yu 35 milyon Euro bedelle satan Galatasaray kadrosunu Serge Aurier, Derrick Köhn, Carlos Vinicius ile güçlendirdi.

Cimbom, yeni sezon kadro planlaması doğrultusunda transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Sarı-kırmızılar, gurbetçi futbolcu için harekete geçti.

EREN DİNKÇİ İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Ajansspor'un haberine göre; Galatasaray, Alman ekibi Werder Bremen'den Eren Dinkçi ile büyük ölçüde anlaştı. Sarı-kırmızılılar, sözleşmesinde 5 milyon Euro'ya serbest kalır maddesi bulunan Eren'in menajeri ile geçtiğimiz hafta görüştü. 

Galatasaray yeni sezonun ilk transferini yapıyor! Anlaşma sağlandı - 1. Resim

EREN DİNKÇİ KİMDİR?

Eren Sami Dinkçi, 13 Aralık 2001'de Almanya'nın Bremen kentinde doğdu.

İlk olarak Bremen'de SV Hemelingen, FC Oberneuland, ATSV Sebaldsbrück ve SV Borgfeld akademilerinde futbol oynadı. Werder Bremen, Eren'in bonservisini Ocak 2019'da SV Borgfeld'den aldı. Bu transferin hemen ardından 18 yaşında Werder kadrosuna yükseldi.

Dinkçi sağ kanat; sol kanatta ve forvette oynayabiliyor.

21 MAÇTA 8 GOL-1 ASİST

Türk pasaportu sahibi de olan Eren Sami Dinkçi, Türkiye U-19'da 1, Almanya U-20'de ise 3 maça çıktı.

Sezonu Bundesliga 2 ekibi Heidenheim'da kiralık olarak geçiren 22 yaşındaki kanat oyuncusunun Werder Bremen ile olan sözleşmesi Haziran 2025'te sona erecek. 

Eren Dinkçi, bu sezon Heidenheim'de 21 maçta forma giyerken 8 gol atıp 1 de asist yaptı.

Kaynak: TGRT Haber | Ajansspor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...