Tgrt Haber
26 Ocak 2022 19:40

17 sene sora kendisini satan anne babasını buldu, reddedilince canına kıydı

Çin'de bebekliğinde anne ve babası tarafından para karşılığı başka bir aileye verilen Liu Xuezhou, biyolojik ailesini bulmak için sosyal medyadan çağrıda bulundu. Kısa sürede bir araya geldiği ailesi ile arası açılan Çinli genç, “Anne ve babam tarafından ikinci kere terk edildim” notu bırak hayatına son verdi.

17 sene sora kendisini satan anne babasını buldu, reddedilince canına kıydı
inithar,çin,anne,baba,sosyal medya

Çin'de Liu Xuezhou isimli genç, bebekliğinde kendisini para karşılığı satan anne ve babasını tam 17 sene sonra buldu. Ancak anne ve babası ile arası kısa sürede bozulan genç, girdiği bunalımdan kurtulamayarak canına kıydı.

SOSYAL MEDYADA VİDEO YAYINLADI

Çin’in Hainan adasında plajda intihar eden Liu Xuezhou'dan geride kalan hikayesi duyanların yüreklerini sızlattı. Bebekliğinde anne ve babası tarafından para karşılığı başka bir aileye verilen Liu, buna rağmen anne ve babasını bulmak için, 6 Aralık 2021 tarihinde sosyal medya platformu Weibo’da bir video yayımladı.

MUTLULUĞU UZUN SÜRMEDİ

2004 ila 2006 arasında Hebei eyaletinde doğduğunu, kendisini evlat edinen çiftin de kendisi 4 yaşındayken bir kaza sonucu öldüğünü belirttiği videosu kısa sürede viral olan Liu, 17 sene sonra polisin yardımıyla DNA testleri sonucu biyolojik babasını buldu.

17 sene sora kendisini satan anne babasını buldu, reddedilince canına kıydıYıllar sonra biyolojik babasıyla bir araya geldi

Liu, babasıyla 27 Aralık’ta Hebei eyaletinin başkenti Shijiazhuang’da buluştu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımda “Sonunda kavuştuk” ifadesini kullanan ve kavuşmasına yol açanlara teşekkür eden Liu'nun mutluluğu uzun sürmedi. Daha sonra babasından ayrı yaşayan annesini bulmaya çalışan Liu, ocak ayında da annesini Çin’in İç Moğolistan bölgesinde buldu. Liu ile hem anne hem de babası arasında ilişkiler zamanla bozuldu.

10 BİN KELİMELİK İNTİHAR NOTU

Her ikisi de çocuklarını bir kez daha reddederken anne sosyal medyada da oğlunu engelledi. Olaylar sonrasında büyük yıkım yaşayan Liu, “Anne ve babam tarafından ikinci kere terk edildim” diyerek sosyal medyada 10.000 kelimelik bir intihar notu yayımladı.  Not sonrası 160.000 takipçisi intiharın önlenmesi için polisi harekete geçirdi.

Geniş çaplı arama çalışması başlatan polis, notun yayımlanmasından birkaç saat sonra hayatına son veren Liu’nun cansız bedenin Sanya plajında buldu. Büyük üzüntüyle karşılanan ölümle ilgili olarak sosyal medyada 150 milyondan fazla yorum yapıldı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...