Tgrt Haber
11 Haziran 2015 09:43

'3. Dünya Savaşı geliyor'

Çinli e-ticaret devi Alibaba Group'un eski CEO'su, Çin'in en zengin iş adamlarından Jack Ma, küresel ekonominin 3. Dünya Savaşı'na hazırlandığını söyledi

'3. Dünya Savaşı geliyor'
Alibaba Group, jack ma,

Alibaba'nun kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Jack Ma, internet ve diğer çeşitli platformların yeni bir küresel çatışma dalgası oluşturacağını söyledi. Ancak bu dalga, ülkeleri birbirine düşürmek yerine, Çin ve ABD gibi ülkelerin sosyal sorunlara karşı işbirliği yapmasını sağlayacak. New York'ta bir toplantı sırasında konuşma yapan Ma, "Üçüncü dünya savaşı çıkacak, ama bu savaş uluslar arasında olmayacak. Bu savaşta, hep beraber hastalık, yoksulluk ve iklim değişikliğine karşı savaşacağız ve geleceğimizin bu olacağına inanıyorum" dedi.
Hayattaki tutkusunun bu çatışmayı fitillemek olduğunu söyleyen Ma, Alibaba'nın e-ticareti küreselleştirme misyonunun yardımcı olabileceğini söyledi.ürmek yerine, Çin ve ABD gibi ülkelerin sosyal sorunlara karşı işbirliği yapmasını sağlayacak.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...