Tgrt Haber
09 Aralık 2018 14:00

ABD'nin güneyi büyük bir fırtınaya hazırlanıyor

ABD’nin güney eyaletlerinde 20 milyondan fazla insan büyük ve çetin bir kış fırtınası için hazırlanıyor. Tehlike altındaki eyaletlerde tren ve uçak seferleri iptal edilirken, bazı yerlerde ise okulların tatil edilmesi bekleniyor.

ABD'nin güneyi büyük bir fırtınaya hazırlanıyor
abd,

Bir hafta boyunca ülkenin büyük bir bölümünde etkili olması beklenilen fırtınanın, buzlanma ve su baskınlarına da yol açacağı uyarısı yapıldı.

ABD Ulusal Hava Durumu Servisi 'Acil' koduyla bir mesaj yayınlayarak bölgede yaşayanlara fırtınaya hazırlıklı olması uyarısında bulundu.

Yetkililer, New Mexico'dan North Carolina'ya kadar olan eyaletlerde acil durum ilan edildiğini, bazı bölgelerde ise kar yağışının etkili olabileceği uyarısında bulundu. 

BAZI UÇUŞLAR İPTAL EDİLDİ

ABD’nin güney eyaletlerini etkileyecek fırtına nedeniyle hava yolu trafiğinde aksamaların olacağı ve çok sayıda uçuşun da iptal edildiği bildirildi.

Yetkililer, zorunlu olmadıkça kimsenin dışarı çıkmaması uyarısında bulundu.

Kar yağışı ve fırtınanın etkisini bir hafta boyunca sürdürmesi bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...