Tgrt Haber
16 Ekim 2020 12:03

Aliyev: Ateşkes Ermenistan'ın bir taktiği

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev: "Bu onların taktiğiydi. Ateşkesi isteyen Ermenistan oldu. Onlar gördü ki savaş meydanında işgal edilmiş toprakları koruyamıyorlar. O yüzden ateşkes için başvuruda bulundular." dedi.

Aliyev: Ateşkes Ermenistan'ın bir taktiği
Azerbaycan,Aliyev

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev: "Bu onların taktiğiydi. Ateşkesi isteyen Ermenistan oldu. Onlar gördü ki savaş meydanında işgal edilmiş toprakları koruyamıyorlar. O yüzden ateşkes için başvuruda bulundular. Biz de cesetlerin, esirlerin değiştirilmesi için ateşkes olabilir. Ancak gördük ki onlar bu ateşkesten istifa etmek istediler. Önce Gence'ye namert saldırı düzenlediler sonra da diğer şehirlere. Ve taktik olarak bu ateşkesi ihlal ettiler. Bu ateşkes onlara lazımdı çünkü özgüvenlerini toplayıp yeniden saldırı düzenlesinler. Çünkü bu ateşkesten sonra 3 kez Hadrut kasabasını işgal altına almaya çalıştılar. Ama 3 defa da mağlup oldular." dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...