Tgrt Haber
11 Ağustos 2022 16:43 - Güncelleme : 11 Ağustos 2022 16:56

Bankadan parasını çekemeyince silahını çıkardı herkesi rehin aldı!

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta bankaya 200 bin dolar parasını çekmek için gelen kişi, parasını çekemeyince benzin bidonu ve silahıyla girdiği bankada çalışanları ve müşterileri rehin aldı.

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
lübnan,banka

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta bir kişi, Hamra semtindeki Federal Banka şubesine, hesabında bulunan 200 bin dolarını çekmek için gitti. Fakat bankacılar, yüklü miktarda para çekemeyeceğini söyledi. Yakınlarının hastanede olduğunu bu yüzden paraya ihtiyacı olduğunu söyleyen kişi yeniden olumsuz cevap alınca silahını ve yanında getirdiği benzin bidonunu çıkararak hem banka çalışanlarını hem de müşterileri rehin aldı.

Bankadan parasını çekemeyince silahını çıkardı herkesi rehin aldı!

İçeride kaç müşteri veya çalışan olduğu bilinmezken, bazı müşterilerin saldırganın kapıları kapatmadan önce kaçmayı başardığı belirtildi. Olay yerine güvenlik güçleri sevk edildi, saldırganla pazarlık yapılacağı öğrenildi.

Bankadan parasını çekemeyince silahını çıkardı herkesi rehin aldı!

Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde iki polisin rehinelerden birinin serbest bırakılmasını istediği, ancak saldırganın olumsuz yanıt verdiği görüldü. Saldırganın olay yerinde olan kardeşi Atef al-Sheikh Hussein medyaya yaptığı açıklamada, kardeşinin babasının tıbbi masraflarını ve diğer ihtiyaçlarını karşılamak için parasını çekmek istediğini söyledi.

Öte yandan ekonomik krizin sürdüğü Lübnan'da bankalardan para çekme işlemlerine kısıtlama getirilmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...