Tgrt Haber
15 Ekim 2021 11:34

Bir kek için işinden oldu! Polis memuru görevden alındı!

İngiltere bu olayı konuşuyor. Polis memuru, yardım kutusunda bulunan 12 TL değerindeki bir keke 2,5 TL ödediği için görevinden alındı.

Bir kek için işinden oldu! Polis memuru görevden alındı!
polis memuru,yardım kuruluşu

İngiltere’de ilginç bir görevden alma olayı yaşandı. 25 yıldan fazla polis memuru olarak görev yapan Chris Dwyer, yardım kurularında bulunan 12 TL değerindeki keke 2,5 TL ödeyince hakkında görevi kötüye kullanmaktan soruşturma açıldı. Soruşma, polis memurunun görevden alınmasıyla sonuçlandı. 

Halifax'taki polis karakolundaki yardım tezgahının, Uganda'ya yapılan bir yardım gezisi için konulduğu belirlendi. Etkinlik çerçevesinde ocak ayında itibaren her biri 12 TL değerindeki tatlı ikramlar, cipsler, atıştırmalıklar ve içecekler satılıyordu. Duruşmada Dwyer, herhangi bir eksik ödemenin 'gerçek bir hata' olduğunu söyledi. Görevi kötüye kullanmaktan suçlu bulması üzerine derhal görevden alındı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...