Tgrt Haber
11 Kasım 2021 17:42

Teşhis edildiğinde çok geçti! Doğumdan bir hafta sonra kanserden öldü

Avustralya’da herkesi hayrete düşüren bir olay yaşandı. 36 yaşındaki genç, dinç ve hayat dolu bir anneye ikinci çocuğunu doğurduktan hemen sonra kanser teşhisi kondu. Anne bir hafta sonra öldü.

Teşhis edildiğinde çok geçti! Doğumdan bir hafta sonra kanserden öldü
Bağırsak kanseri,doğum

Avustralya’da yaşanan bir olay şoke etti. 36 yaşındaki genç, dinamik ve hayat dolu anne Karen Chorazyczewski, 2. çocuğunu dünyaya getirdi. O güne kadar hayatına normal bir şekilde devam eden Karen Chorazyczewski’nin hastane kontrollerinde 4. evre kanser olduğu ortaya çıktı. İki çocuk annesi Chorazyczewski, bir hafta sonra hayatını kaybetti. Büyük bir yıkım yaşayan aile, insanları bağırsak hareketlerindeki değişikliklere dikkat etmeleri konusunda uyardı. 

Teşhis edildiğinde çok geçti! Doğumdan bir hafta sonra kanserden öldü

SON GÜNLERİNDE ÇOCUKLARINA VİDEO ÇEKTİ

Karen Chorazyczewski’ye 20 Eylül 2018'de ikinci oğlunu doğurduktan sonra dördüncü evre bağırsak kanseri teşhisi kondu. İki çocuk ve eş geride kalırken annenin ölümü bölge insanlarını üzüntüye boğdu. Ölmeden önce bol bol video çeken anne ve minik oğulları George ve Harrison, onu sevdiklerini söyledikleri anlar yürek burktu. Yas tutan büyükanne, 36 yaşında kızını kaybetmenin acısının sonsuza kadar onunla kalacağını söyledi.
 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...