Tgrt Haber
06 May 2021 15:05

Dünyanın en pahalı boşanma davası

Dünyanın en pahalı boşanma davasının ayrıntıları belli olmaya başladı. Microsoft'un kurucusu milyarder Bill Gates'in boşanma kararı aldığı eşi Melinda'ya 1.8 milyar dolarlık hisse devrettiği öğrenildi.

Dünyanın en pahalı boşanma davası
billa gates,melinda gates,boşanma

Microsoft'un kurucusu milyarder Bill Gates ile 27 yıllık eşi Melinda Gates ile boşanma arifesinde. Dünyanın en pahalı boşanması olarak görülen davada yeni bir gelişme yaşandı. 

MELİNDA’YA 1.8 MİLYARLIK DOLARLIK HİSSE
Bill Gates'in 130 milyar dolar servete sahip. Boşanma davasından dolayı servetinin yarısını eşi Melinda ile paylaşacağı gündemde iken Gates'ten boşanmayla ilgili ilk adım geldi. Gates, Melinda'ya servetinden 1. 8 milyar dolarlık hisse aktardı.

BOŞANMAYLA 13 BASAMAK DÜŞECEK
Dünyanın gündemindeki boşanma davasının "en pahalı boşanma" olarak gösterilirken davanın ardından Gates’in en zenginler listesinde dördüncü basamaktan 17’nci sıraya düşmesi bekleniyor.

Öte yandan davada Gates’i 97 yaşındaki arkadaşı milyarder Charlie Munger temsil edecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...