Tgrt Haber
14 Temmuz 2021 09:38

Yağmurdan kaçıp sığındıkları ağacın altında fotoğraf çekerken yıldırım çarptı

İngiltere Surrey'de 3 kardeş sağanaktan kaçmak için ağacın altına girdiler. O anlarda fotoğraf çekerken yıldırım düştü ve inanılmaz bir fotoğraf ortaya çıktı.

Yağmurdan kaçıp sığındıkları ağacın altında fotoğraf çekerken yıldırım çarptı
ingiltere,yıldırım

İngiltere'de görenleri şaşırtan bir fotoğraf ortaya çıktı. 3 kardeş, şiddetli yağıştan korunmak için bir ağacın altına sığındı. O anlarda bir fotoğraf çekmeye karar verdiler. Fakat kameraya tıkladıkları tam o anda şaşırtıcı görüntüyü ortaya çıkaran bir yıldırım düştü. 

Yağmurdan kaçıp sığındıkları ağacın altında fotoğraf çekerken yıldırım çarptı

3 kardeş Rachel, Isobel ve Andrew Jobson yanıklarla kurtuldu. Isobel, o anları şu sözlerle anlattı: 

"Yıldırım çarpmasının olduğu andaki fotoğrafımız 17.05'teydi. Gülümserken bir fotoğrafımızı çektim ve sonra yağmurda hüzünlü bir fotoğraf istedik. Fotoğrafı çekerken birdenbire yerdeydim ve tiz bir uğultu dışında hiçbir şey duymadım. Sağ kolum tamamen uyuşmuştu ve hareket ettiremiyordum.''

Yağmurdan kaçıp sığındıkları ağacın altında fotoğraf çekerken yıldırım çarptı26 yaşındaki Rachel ise şunları söyledi:

"Telefonumuzla fotoğraf çekiyorduk ve sonra yerdeydim. Kız kardeşim ve ben çığlık atıyorduk. Uyluğum, karnım yandı. Kız kardeşimin ve benm üzerimde yanıklar oluştu.''

Olayın ardından Londra'nın güneyindeki Tooting'deki St George's Hastanesi'ne götürmek için gelen sağlık görevlileri gelmeden önce yoldan geçenler kardeşlere yardımcı oldu. BBC'nin bildirdiğine göre, 3 kardeş saatler sonra taburcu edildiler. 

Öte yandan pazartesi günü Londra'da iki saatten daha kısa bir sürede bir aylık yağmur yağdı ve evleri su basan ve ulaşım ağlarını durduran ani sellere neden oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...