Tgrt Haber
12 Ağustos 2021 17:18

TikTok'ta viral: Hayvanat bahçesinden kaçan timsah

Kaliforniya'da bulunan bir hayvanat bahçesindeki timsah yemek uğruna kafesinden kaçmasıyla sosyal medya platformu TikTok'ta viral haline geldi.

TikTok'ta viral: Hayvanat bahçesinden kaçan timsah
kaliforniya,timsah

Kaliforniya'daki bir hayvanat bahçesinde çekilen video, sosyal medyada ortalığı salladı. Hayvanat bahçesindeki görevli, iki timsahı beslediği anlarda çekilen video milyonlarca kişi tarafından izlendi.

Videoda yerel hayvanat bahçesinin aile işletmesinin sahiplerinden Julie Brewer, yiyecek için büyük bir yaygara koparan timsahları beslemek için bir sopayla beraber ileriye doğru uzanıyor. Timsahlardan biriyse aniden aşırı hevesli bir şekilde gelip yemeği yemek için en ön sırada yer alıyor. Hatta bununla da sınırlı kalmıyor ve kafesten dışarı doğru çıkıyor. The Reptile Zoo, videoyu sosyal medyada paylaştı ve ''Bunu beklemiyorduk'' diye yazdı.

TikTok'ta viral: Hayvanat bahçesinden kaçan timsah

TikTok'ta viral haline gelen video 80 milyondan fazla izlendi ve binlerce yorum yapıldı. Hatta Netflix'in resmi hesabından yapılan yorumda "Bundan sonra başka bir video paylaşıldığını görmüyorum. Lütfen hayatta olduğunuzu doğrulayın" yazıldı.

Hayvanat bahçesinin hesabından da "Başardığımızı ve Timsah Darth'ın evine döndüğünü söylemekten memnuniyet duyarım" yanıtı geldi.

İkinci bir videoda ise yemek uğruna kafesten çıkan timsahı Brewer ve babasının, tekrar kafese koymak için tutup yerden kaldırdığı görülüyor. Independet'ın haberine göre Brewer, bu kez merak edenler için şu mesajı yazdı:

"Yalnızca tek bir giriş ve çıkış yolu var ve neyse ki, bebeklikten beri yetiştirdiğimiz Darth bir timsah için hayli uysal.''

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...