Tgrt Haber
19 May 2016 16:17

Hollande, ‘Uçağın düştüğünü ifade edebiliriz’

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, “Fransa Başbakanı, Fransız bakanlar ve Mısırlı yetkililerden elde edilen bilgilerin ışığında uçağın düştüğünü ifade edebiliriz” dedi.

Hollande, ‘Uçağın düştüğünü ifade edebiliriz’
Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, Paris-Kahire seferini gerçekleştirdiği sırada Mısır hava sahasında düşen yolcu uçağıyla ilgili olarak Elysee Sarayı’nda basın toplantısı düzenledi. Hollande, uçağın düşmesine dair hiçbir varsayımın göz ardı edilmediğini ifade ederek, “Fransa Başbakanı, Fransız bakanlar ve Mısırlı yetkililerden elde edilen bilgilerin ışığında uçağın düştüğünü ifade edebiliriz” dedi.
Kazayla ilgili detayların elde edilmesine yönelik tüm çabaların görevleri arasında bulunduğuna dikkat çeken Hollande, “Hiçbir hipotez göz ardı edilmiyor. Uçak kaza ya da üzerinde durduğumuz bir varsayım olan terör sonucu düşmüş olabilir. Ancak bu noktada yolcuların aileleriyle dayanışmaya öncelik vermeli ve arama çalışmalarına devam etmeliyiz” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...