Tgrt Haber
12 Eylül 2021 11:48

Kerkük'te DEAŞ saldırısı: 3 polis hayatını kaybetti 1'i yaralı

Irak'ın Kerkük şehrinde terör örgütü DEAŞ polisleri hedef aldı. Saldırıda 3 polis hayatını kaybetti 1 polis ise yaralandı.

Kerkük'te DEAŞ saldırısı: 3 polis hayatını kaybetti 1'i yaralı
kerkük,,deaş,,ırak,

Irak’ın Kerkük kentinde terör örgütü DEAŞ polisleri hedef aldı. Kerkük Operasyonlar Komutanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, dün gece saatlerinde Kerkük’ün Dakuk ilçesi yakınlarında terör örgütü DEAŞ Irak polisine silahlı saldırı düzenledi. Saldırıda 3 polisin hayatını kaybettiği ve 1 polisin de yaralandığı belirtildi.

Kerkük Operasyonlar Komutanlığı, saldırı sonrası bölgeye çok sayıda takviye güç gönderildiğini ve DEAŞ teröristleriyle yoğun çatışmaya girildiğini duyurdu. Çatışmada 6 teröristin öldüğü, 3 teröristin ise yaralandığı ifade edildi.

Geçtiğimiz Pazar günü DEAŞ, Dakuk ilçesinde polise silahlı ve bombalı saldırı düzenlemiş, saldırıda 13 polis yaşamını yitirmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...