Tgrt Haber
16 Şubat 2022 22:14 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 22:32

Koronavirüs yardım parasıyla kiralık katil tuttu

ABD’nin Florida eyaletinde bir kadının, 2021'de devletten aldığı Kovid-19 yardım parası ile kiralık katil tuttuğu belirtildi.

Editör: Anday Celayir / Kaynak: Anadolu Ajansı
Kiralık katilin para sayarken çekilen görüntüleri davanın seyrini değiştirdi
Kiralık katilin para sayarken çekilen görüntüleri davanın seyrini değiştirdi

ABD'nin Miami eyaletinde yaşayan 33 yaşındaki Jasmine Martinez’in, işyerlerine verilen Kovid-19 federal yardımını uzun süredir düşmanı olduğu bir kadını öldürmek için kullandığı tespit edildi.

PARALARI SAYARKEN ÇEKİLEN VİDEOSU ÇIKTI

Miami polisinin gözaltı tutanaklarında, Martinez'in, Nisan 2021’de aldığı yaklaşık 15 bin dolar tutarındaki Kovid-19 yardım parası ile 24 yaşındaki Le’Shonte Jones adlı kadının öldürülmesi için kiralık katil tuttuğu yazıldı.

Polis, aynı günlerde uğradığı silahlı saldırıda öldürülen Jones'un katil sanığı olan eski mahkum Javon Carter’ın cep telefonunda büyük miktarda parayı sayarken çekilmiş bir video bulduklarını açıkladı.

1'İNCİ DERECE CİNAYETLE SUÇLANDI

Gözaltına alınan Carter, Jones'un öldürülmesi ile ilgili 1'inci derece cinayetle suçlanırken, Martinez’in de kiralık katil tutma suçlamasından yargılanacağı bildirildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...