Tgrt Haber
25 Haziran 2022 12:09 - Güncelleme : 25 Haziran 2022 12:34

Metro'nun üzerinde tehlikeli yolculuk: 15 yaşındaki genç hastanelik oldu

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York metro vagonlarının üzerinde seyahat eden gencin tehlikeli yolculuğu acı sonla bitti, hastanelik oldu.

Metro'nun üzerinde tehlikeli yolculuk: 15 yaşındaki genç hastanelik oldu
abd,metro

ABD'nin New York şehrindeki toplu taşımadan sorumlu Metropoliten Ulaşım Teşkilatı'nın (MTA) açıklamasına göre, kimlik bilgileri paylaşılmayan 15 yaşındaki bir çocuk, geçtiğimiz günlerde Quenns bölgesindeki metro vagonlarının üzerinde giderken ağır yaralandı. Polis ise gencin vagonların üzerinde giderken kafasını belirlenemeyen bir nesneye çarparak yardığını, tedavisi için Elmhurst Hastanesi'ne kaldırıldığını, durumunun ise kritik olduğunu söyledi. Olayın ardından hattaki seferler karşılıklı olarak durduruldu.

Metro'nun üzerinde tehlikeli yolculuk: 15 yaşındaki genç hastanelik oldu

İKİ HAFTA ÖNCE DE BENZER BİR OLAY YAŞANDI

MTA, ileride benzer vakaların tekrarlanmaması için uyarılarda bulunurken bu tür davranışların ne kadar sorumsuzca ve tehlikeli olduğunu belirtti. Üstelik benzer bir olay iki hafta önce de yaşanmıştı. 11 Haziran'da Twitter'da paylaşılan bir videoda 8 kişilik bir grup, Brooklyn bölgesine giden metronun üzerinde koşarken ve vagonlar arasından atlarken görüntülenmişti.

New York Polis Teşkilatı ise şüphelilerin kimliklerinin tespit edilemediğini duyurmuştu. "Metro sörfü" olarak adlandırılan bu olaylarda hayatını kaybedenler de olmuştu.

Kaynak: NYP
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...