Tgrt Haber
22 Haziran 2015 15:32

Mısır'da 'Karakol baskını' davasının duruşması ertelendi

İhvan Rehberlik Konseyi Başkanı Bedii ile 190 kişinin yargılandığı "Karakol baskını" davasının duruşması, 22 Ağustos'a ertelendi.

Mısır'da 'Karakol baskını' davasının duruşması ertelendi
ihvan rehberlik konseyi,

Mısır'da, Müslüman Kardeşler Teşkilatı (İhvan) Rehberlik Konseyi Başkanı Muhammed Bedii ile 190 kişinin yargılandığı, "Karakol Baskını" davasının görülmesine devam edildi. Port Said Ceza Mahkemesi, Bedii ile 190 kişinin yargılandığı, kamuoyunda "Karakol Baskını" olarak bilinen davanın duruşmasının, 22 Ağustos'a ertelenmesine karar verdi. Söz konusu duruşmada, mahkemenin kararını açıklaması bekleniyor.Davanın sanıkları arasında Bedii'nin yanı sıra Hürriyet ve Adalet Partisi (HAP) Genel Sekreteri Muhammed el-Biltaci, Darbeyi Ret ve Meşruiyete Destek için Ulusal İttifak liderlerinden Safvet Hicazi gibi İhvan'ın önde gelen isimleri de yer alıyor.Kahire'nin doğusundaki Port Said kentinde Ocak 2013'te El-Arab Polis Merkezine baskın düzenlendiği ve çıkan olaylarda 5 kişinin hayatını kaybettiği öne sürülüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...