Tgrt Haber
18 Ocak 2022 23:40

New York'ta patlama: Ölü ve yaralılar var

ABD'nin New York kentindeki 3 katlı bir apartmanda şiddetli bir patlama meydana geldi. Patlama sonucu ilk belirlemelere göre bir kişi hayatını kaybederken, aralarında polislerin de bulunduğu 9 kişi yaralandı.

New York'ta patlama: Ölü ve yaralılar var
new york,,patlama,

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York kentinde meydana gelen patlama sonucu çok sayıda ölü ve yaralının olduğu bildirildi.

Bronx bölgesinde 3 katlı bir binada patlama oldu. Gaz kaçağı nedeniyle meydana geldiği düşünülen patlamanın ardından alevlere teslim olan binada çökme meydana geldi.

1 ÖLÜ, 9 YARALI VAR

Olay yerine itfaiye ve polis ekibi sevk edilirken, New York İtfaiye Departmanından yapılan açıklamaya göre 77 yaşındaki bir kadın hayatını kaybederken, 5'i polis memuru olmak üzere 9 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, yanan binada soğuma çalışması başlattı.

New York'ta patlama: Ölü ve yaralılar var

9 GÜN ÖNCE FELAKET YAŞANMIŞTI

9 Ocak'ta New York kentinin en büyük yangın facialarından biri yaşanmış, 19 katlı apartmanda çıkan yangın sonucu 9’u çocuk olmak üzere toplam 19 kişi can vermişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...