Tgrt Haber
11 May 2021 23:19

Şehit Filistinlinin cenazesinde olaylar çıktı

İsrail'in başkenti Tel Aviv'in güneydoğusundaki Lod kentinde bir Yahudi yerleşimci tarafından dün şehit edilen Filistinli Filistinli Musa Hassune için Lod kentinde düzenlenen cenaze töreninde olaylar çıktı.

Şehit Filistinlinin cenazesinde olaylar çıktı
Filistinli şehit,

İsrail gazetesi Yediot Ahronot'un haberine göre, Yahudi yerleşimci tarafından şehit edilen Filistinlinin cenazesinde Filistinlilerle İsrail güçleri arasında çıkan olaylarda iki İsrail polisi atılan taşlarla yaralandı. Ayrıca, çıkan olaylarda İsrail güçlerine ait bir polis aracı da ateşe verildi.

Şehit Filistinlinin cenazesinde olaylar çıktı

YARALANAN 3 FİLİSTİNLİDEN BİRİ ŞEHİT OLDU

İsrailli silahlı bir kişinin ateş açması sonucu dün yaralanan 3 Filistinliden biri şehit olmuştu. Kudüs ve Mescid-i Aksa'da yaşananların ardından İsrail'de Araplara ait birçok yerleşim bölgesinde Kudüs'e ve Mescid-i Aksa'ya destek gösterileri düzenlenmiş, gösterilere katılan çok sayıda Filistinli de İsrail polisi tarafından gözaltına alınmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...