Tgrt Haber
24 May 2022 09:22 - Güncelleme : 24 May 2022 15:07

Türk firmasının ürettiği Johnny Depp’in yatı da dava dosyasında

Davalarla gündeme gelen ünlü oyuncu Johnny Depp’in Türk tersanesi Proteksan Turquoise tarafından üretilen lüks yatı da eski eşi Amber Heard'e karşı açtığı davanın dosyasına girdi.

Editör: Gülden Kılıç / Kaynak: Hürriyet
Türk firmasının ürettiği Johnny Depp’in yatı da dava dosyasında
Johnny Depp,Amber Heard

Ünlü oyuncu 58 yaşındaki Johnny Depp ile 36 yaşındaki eski eşi Amber Heard arasında geçen nisandan beri devam eden hakaret davası dosyasına Türk tersanesi Proteksan Turquoise tarafından üretilen 47.6 metrelik lüks yatı girdi. 
Amber Heard, evlilikleri sırasında Johnny Depp’in kendisine yatta şiddet uyguladığını, kabinlerden birinin duvarına çarptığını iddia etti.

“Karayip Korsanları” filmiyle tanınan Amerikalı aktör yatı, 2007 yılında açıklanmayan bir ücrete satın almıştı. Johnny Depp, 2015 yılında Amber Heard ile evlendiğinde, art deco tarzı iç döşemesi ve korsan gemisini andıran tasarımıyla dikkat çeken yata deniz tanrıçası “Amphitrite”in adını vermişti. 

Türk firmasının ürettiği Johnny Depp’in yatı da dava dosyasında

DEPP YATI KİRALIYORDU

Depp, yatı satmadan önce kullanmadığı dönemlerde yattan para kazanmak için haftalık kiralama da yapıyordu. 2013’te kiralama işine başlayan ünlü aktör, müşterilerinden yoğun sezonda haftalık 130 bin dolar kazanıyordu. Depp, yatı Harry Potter’ın yazarı J.K. Rowling’e 27 milyon dolara sattığı biliniyor. Yat halihazırda Amerikalı bir iş insanına ait ve şimdilerde sularda “Arriva” ismiyle yüzüyor.

 

 

Kaynak: Hürriyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...