Tgrt Haber
28 May 2022 11:08 - Güncelleme : 28 May 2022 11:20

Korkunç ihmal! Yemek yerken 4 köpeği sıcaktan öldü, sahibi tutuklandı

ABD’de bir kadın öğle yemeği yemek için arabada bıraktığı 4 köpeğin havasızlık ve sıcaklıktan ölmesi nedeniyle tutukladı.

Editör: Gülden Kılıç / Kaynak: Fox News
Korkunç ihmal! Yemek yerken 4 köpeği sıcaktan öldü, sahibi tutuklandı
hayvana eziyet,köpek

ABD’de Missouri'den Florida’ya giden Tesia White, öğle yemeği için bir restoranda girdiği sırada 4 köpeğinin arabada havasızlık ve sıcaktan ölmesinden dolayı tutuklandı. White, “Hayvana eziyet” suçlaması ile karşı karşıya kaldı. Bilir kişiler tarafında köpekler arabadayken dışarıdaki hissedilir sıcaklığın 85 derece olduğu, arabanın içindeki sıcaklığın ise 130 dereceye kadar çıkabileceği kaydedildi.

Tesia White, emniyet güçleri tarafından Florida, New Smyrna Beach'te yakalandı. White, memurlara öğle yemeği yerken klimanın ve camların açık olduğunu söyledi.  White, "Yan tarafta dört köpeğimiz var, yanlışlıkla arabanın klimasını kapattılar ve sıcak arabada sıkışıp kaldılar” dedi. Yetkililer, ölen köpeklerin arabada kendi başlarına bırakıldığını iddia etti.

4 KÖPEK ÖLDÜ

Tesia White, dört ayrı hayvana zulmetmekle suçlandı. Polis, köpeklerin arabada yalnız kaldıktan sonra yanlışlıkla klimayı kapattığı üzerine de duruyor. Polise göre, White'ın öğle yemeği sırasında köpekleri bir kez kontrol ettiği iddia edildi ancak yaklaşık bir saat sonra yemekten döndüğünde köpekleri ölü buldu. Bir polis raporu, 4 yaşındaki bir Goldendoodle, 2 yaşındaki Boxer ve 12 haftalık iki Goldendoodle yavrusunu arabada bıraktığını söyledi.

White, 10.000 dolarlık bir kefaletle Volusia County hapishanesine gönderildi. White’ye dava devam ederken herhangi bir hayvana sahip olmasına izin verilmeyeceği kaydedildi.

Kaynak: Fox News
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...