Tgrt Haber
27 Şubat 2018 23:12 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:30

Ecem Karaağaç'ın son durumu nedir? Ecem Karaağaç adaya devam edebilecek mi?

Ecem Karaağaç'ın son bölümde olmaması yarışmanın takipçilerini meraklandırdı. Son günlerde yarışmalarda gözükmeyen Ecem Karaağaç bundan sonra Survivor'da devam edecek mi? İşte Ecem Karaağaç'ın hakkında çıkan detay haberimizde mevcuttur...

Ecem Karaağaç'ın son durumu nedir? Ecem Karaağaç adaya devam edebilecek mi?
ecem karaağaç,ecem karaağaç adaya devam edebilecek mi,ecem karaağaç hastalığı ne,ecem karaağaç sağlık durumu,ecem karaağaç survivor

Gönüllüler takımında All Star takımına geçen Ecem Karağaç son bölümde ekranda yoktu. İzleyiciler Ecem Karağaç nerede merak ediyorlar. Ilıcalı konuya açıklık getirdi. İşte Ecem Karaağaç kimdir, neden yok sorularının yanıtladı. Acun Ilıcalı'nın yaptığı açıklamaya göre bundan sonra Ecem Karaağaç'ın yarışamayacağı ve birkaç gün içerisinde yerine başka birinin getireleceğini belirtti.

ECEM KARAAĞAÇ NEDEN YOK?

Survivor 2018'de Gönüllüler Takımı'ndan All Star Takımı'na gönderilen Ecem Karaağaç bir hafta All Star ile oynadıktan sonra rahatsızlanmış ve Gamze'nin rahatsız olduğu zamanda dinlenmeye alınmıştı. Ecem Karaağaç'ın hemen takımına geri dönmesi beklenirken rahatsızlığı ile ilgili açıklama yapıldı. Ayrıca Ecem'in ne zaman takıma döneceği de belirsiz durumda.

Yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, “All Star takımından Ecem müşahede altında. Belinde bir rahatsızlık var. Niye burada olmadığıyla ilgili bunu belirtmiş olalım” dedi.


ECEM KARAAĞAÇ KİMDİR?

Ecem Karaağaç 14 Temmuz 1991 Bursa doğumludur. Yaşar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi mezunudur. Göz 6 yarışmasında Survivor için yarışan Karaağaç, Survivor biletini Berna Keklikler'e kaptırmıştı. Heyecanı seven bir yapıya sahiptir. Geçen yıl Göz 6 yarışmasında Survivor’a katılmayı çok istemiş ancak nasip bu yılmış. Profesyonel olarak yüzücülük yapmakta olup 6 yıl kadar lisanslı basketbol oynamıştır. Ayrıca okçuluk, rüzgar sörfü, futbol, kayak ve binicilikle uğraşmıştır. Ecem Karaağaç, Göz6’nda finale kalmayı başaran üç kızdan biridir. Aile bağları oldukça kuvvetli görünen Ecem Karaağaç'ın annesi Mine Mater, babası ise Cengiz Karaağaç'tır.

All Star'a geçen Ecem konuştu! "Kırgın olduğum tek isim..."

Gönüllüler tarafından ada konseyinde yapılan oylama sonucu All Star takımına gönderilen Ecem, kırgın olduğu tek ismin Ramazan olduğunu söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...