Tgrt Haber
30 Kasım 2022 13:08 - Güncelleme : 30 Kasım 2022 14:28

Sasa patronunun şaşırtan açıklaması TT oldu: Bu fiyattan alınmaz

Borsa’da üzerinde en çok işlem yapılan hisselerden olan Sasa, son günlerde artan fiyatları ile yatırımcının gündeminde. Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu ise yaptığı açıklamada fiyat 80 liraya çıktığında, küçük yatırımcı zarar görmesin diye hisse sattıklarını belirterek “O satıştan bu yana SASA hissesi alınmaz diyorum" dedi. Erdemoğlu'nun yaptığı açıklama ise Twitter'da TT oldu.

Editör: Sevde Nur Demir / Kaynak: Nasıl Bir Ekonomi
Sasa patronunun şaşırtan açıklaması TT oldu: Bu fiyattan alınmaz
SASA,erdemoğlu holding

Erdemoğlu Holding bünyesindeki SASA Polyester Borsa’da son zamanlarda ralliye ve kâr realizasyonu amaçlı düşüşlere öncülük eden şirketlerden biri oldu. Yaşanan gelişmelerle beraber şirket hisselerine yönelik olarak çeşitli spekülasyonları ortaya çıktı. Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu tarafından kendi şirketinin hisselerine yönelik olarak yaptığı açıklama sosyal medyada gündem oldu.

Sasa patronunun şaşırtan açıklaması TT oldu: Bu fiyattan alınmaz

SASA HİSSESİ ÇOK YÜKSEK ALINMAZ

Nasıl Bir Ekonomi’de Vahap Munyar ise konu hakkında bir yazı kaleme alarak Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu'nun açıklamalarını aktardı:

İşte o açıklamanın satır başları…

- SASA’nın borsada şu anda geldiği piyasa değeri beni rahatsız ediyor.
- Hissenin fiyatı 60 liradan 180 liraya neden yükseldi, bilmiyorum. Yeni yatırım açıklamamız olmadı, hisse fiyatlarımızı yukarı çıkaracak bir açıklama da yapmadık.
-  Hissenin fiyatı 80 liraya çıktığında, küçük yatırımcı zarar görmesin diye Borsa İstanbul’da satış yaptık. O satıştan beri herkese, “SASA hissesi çok yüksek, alınmaz” diyorum.
-  Başka şirketler hakkında yorum yapamam. Ancak Borsa İstanbul’da yaşanan bu havadan küçük yatırımcıların zarar görmesine üzülürüm.

Kaynak: Nasıl Bir Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
erdem 5 Aralık 2022 20:24

Allah seni kahretmesin

S canpolat30 Kasım 2022 17:18

Spekilasyondan dolayı bu kişi hakinda SPK derhal işlem yapıp cezalandirilmali

Ufuk30 Kasım 2022 13:42

Şimdi küçük yatırımcıyı korudun

Sonraki Haber Yükleniyor...