Tgrt Haber
07 Ağustos 2022 12:41 - Güncelleme : 07 Ağustos 2022 13:03

Son dakika! Suriye'nin kuzeyinde PKK'ya ağır darbe: 13 terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Zeytin Dalı ve Barış Pınarı bölgelerine taciz ateşi açan ve saldırı girişiminde bulunan 13 PKK/YPG'li teröristin öldürüldüğünü duyurdu.

Editör: Ferhat Erdemir / Kaynak: TGRT Haber
Son dakika! Suriye'nin kuzeyinde PKK'ya ağır darbe: 13 terörist öldürüldü
PKK,suriye,MSB,terör

Türkiye'nin terörle mücadelesi kararlılıkla devam ediyor. Türk Silahlı Kuvvetleri, terörün kökünü kazımak adına sınır içi ve sınır dışı operasyonlarına bir yenisini daha ekledi. Son olarak Suriye'nin kuzeyinde PKK'lı teröristlere darbe vuruldu. 

13 PKK'LI ÖLDÜRÜLDÜ

Teröristler huzur ve güven ortamını bozmak için Zeytin Dalı ve Barış Pınarı bölgelerine saldırı girişiminde bulundu. Mehmetçik, taciz ateşi açan teröristlere anında karşılık verdi. Saldırı girişminde bulunan 13 PKK'lı terörist başarılı bir operasyonda etkisiz hale getirildi. 

Milli Savunma Bakanlığından konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Kahraman Mehmetçik teröristle mücadelesini Suriye'nin kuzeyinde de etkin ve kararlı şekilde sürdürüyor. Zeytin Dalı ve Barış Pınarı bölgelerine taciz ateşi açan ve saldırı girişiminde bulunan 13 PKK/YPG'li terörist başarılı bir operasyonla etkisiz hale getirildi."

https://twitter.com/tcsavunma/status/1556213446156455936

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...