Tgrt Haber
29 Aralık 2021 20:12

Beşiktaş'ın yıldızı Adem Ljajic'in yeni adresi belli oluyor! Başakşehir...

Son dakika transfer haberi: Başakşehir'de teknik direktör Emre Belözoğlu'nun raporuna göre çalışmalarını sürdüren turuncu-lacivertliler, Beşiktaş'ta gözden çıkarılan Adem Ljajic'in peşine düştü. İtalyan basını, 30 yaşındaki futbolcuyla görüşmelere başlandığını iddia etti.

Beşiktaş'ın yıldızı Adem Ljajic'in yeni adresi belli oluyor! Başakşehir...
Emre Belözoğlu,Başakşehir,Beşiktaş

Teknik direktörlüğe Emre Belözoğlu'nun gelmesiyle büyük bir çıkış yakalayan Medipol Başakşehir, sezonun ilk yarısını 3. sırada tamamladı. Ara transfer çalışmalarına hız veren turuncu-lacivertliler, sürpriz bir ismi gündemine aldı.

ADEM LJAJIC HAMLESİ!

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Adem Ljajic'e Başakşehir talip oldu. İtalyan gazeteci Nicolo Schira, siyah-beyazlıların gelecek planlarında yer almayan 30 yaşındaki futbolcuyla Başakşehir'in temaslara başladığını ifade etti. İki tarafın 1.5 yıllık kontrat üzerinden görüşmeleri sürdürdüğü iddia edildi. Ayrıca Adem Ljajic'in, İtalya'dan Bologna ve Genoa'ya da önerildiği öne sürüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...